Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Przygody ze złodziejami

Domyślnie

Przez chwilę miałem pokusę.. ale nie.. nie mógłbym używać sprzętu z kradzieży...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FERRER Zobacz posta
    "Sprzęt pochodzi z Dani, został wyciągnięty z auta w którym zginał kierowca. Kolega jeździ na auto pomocy i odwoził auto na złom. Sprzęt był w bagażniku, nie jest kradziony..."
    Przeciez to tez jest kradziez. Obrobienie bagaznika samochodu po wypadku to okradanie spadkobiercow. W przypadku gdy zaden spadkobierca sie nie zglosi po mienie powypadkowe to okrada sie panstwo bo sprzet zostaje zlicytowany na rzecz skarbu panstwa.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FERRER Zobacz posta
    Przeczytajcie ten cytat z pewnego forum :

"Dziwny przypadek? Bez żartów. Sprawa śmierdzi na kilometr. O aukcji jest już dość głośno, na prfc jest już długi wątek o niej..."CIACH
    Dyskusja o tej sprawie toczy się tutaj.

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Przeciez to tez jest kradziez. (...) okrada sie panstwo bo sprzet zostaje zlicytowany na rzecz skarbu panstwa.
    Czy okrada się "państwo" to zawsze sprawa dyskusyjna - można o tym dyskutować naprawdę długo

Bywalec Awatar FERRER

Domyślnie

HuleLam -wiem gdzie się toczy ta dyskusja tylko nie chciałem reklamować innego forum.
    A co do treści tego kolesia odnośnie "nie kradzieży" bo po wypadku to ręce opadaja...
    Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów