Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Widok wątkowy

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaj666 Zobacz posta
    Ile drzew jest warte 1 życie ludzkie? Takie kantorowe (nie Kantorowe) pytanie?
    Albo:ilu ludzi musi jeszcze zginąć dla dobrego samopoczucia muszki polatuszki i ptaszków dziobaszków?
    Nie mam nic przeciwko ptaszkom (muchów nie lubię) ale czy ktoś może odpowiedziec na te pytania tym co stracili bliskich na OZNAKOWANYCH PRZEJśCIACH DLA PIESZYCH w Augustowie?
    Owszem życie ludzkie jest bezcenne, a ile jeszcze musi zginąć ludzi przez asfalt i samochody. Zwińmy asfalt całkowicie. Zablokujmy w ogóle ruch uliczny. Cofnijmy się do średniowiecza. Wiesz można tak w kółko porównywać: dlaczego za cenę komfortu cywilizacji mają ginąć ludzie ? Dlaczego za cenę przyrody i zachowania unikalnych gatunków mają ginąć ludzie... I tak dalej i tak dalej....

Proszę sobie sprawdzić jak wyglądają "oznakowane" przejścia w Augustowie i ich stan
    http://canon-board.info/showthread.php?t=12742&page=69 - ostatni post na stronie

W Augustowie wcale tak wielu pieszych nie ginie. W tamtym roku były to 2 osoby. Byłem w Gusie i sprawdziłem. Niestety Gus nie poda w jakich okolicznościach więc osoby mogły równie dobrze zginąć pod kołami samochodu pijaka wracąjącego z lokalnej imprezy w weekend.
    A tu link do poczytania http://cia.bzzz.net/buczynski_ile_os...e_w_augustowie

Dalej nie będę ciągnąć bo już chyba wszystko zostało napisane. Teraz dodaje się tu nowe fakty jak np: to że Premier zapowiedział wstrzymanie prac do wydania wyroku Trybunału i wobec powyższego zwijany jest obóz przez ekologów, choć ja bym taki łatwowierny nie był
    Proszę poczytać wątek od początku. Dużo czasu to zajmie ale warto
    Ostatnio edytowane przez Nasir ; 31-07-2007 o 12:35
    EOS 400D , EF 400/5.6 L USM

Uprawnienia umieszczania postów