Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Torby Lowepro ?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serbio Zobacz posta
    Witam serdecznie
    Obecnie posiadam plecak Lowepro Rover PLUS AW . Przydalo by się cosik na ramię. Zamiast chować co chwile aparat do plecaka ( a w tym jest to troche utrudnione ) pomyślalem o zakupie torby . Przymierzam się do zakupu dwóch następujących toreb :
    - Lowepro Toploader 75AW
    - Lowepro Topload AW
    Czym między sobą te dwie torby się różnią , co w nie można zmieścić( aparat , obiektywy fil , filtry ?
    Cenowo oraz pod względem miejsca są podobne.
    Co możecie powiedzieć o tych dwóch torbach , jakości wykonania , materiale , sposobu użytkowania oraz pojemności i ergonomi .
    Za wszelkie rady i sugestie wielkie dzięki
    Pozdrawiam
    75AW z tego co pamiętam jest wyższa o 2cm (włożysz dłuższy obiektyw z korpusem) oraz szersza o 2,5 cm od Toploada.

Ja mam Topload AW. Jakość wykonania - perfekcyjna. Wygodny w noszeniu. Rozwiązanie SlipLock jak najbardziej funkcjonalne po dokupieniu, któregoś Lens Case. Wchodzi w to 20D plus 70-300. W kieszenie boczne (są dwie) natomiast - parę akumulatorów, Lens Pen, baterie AA a pod klapkę mieści się sporo CF-ów. Jeśli założysz krótszy obiektyw to na dnie zmieścisz jeszcze jeden. Jedna z przegródek wewnętrznych ma kieszonkę, więc może tam umieścić do szybkiego wyjmowania np. ściereczkę z mikrofibry albo wężyk spustowy.
    PS. Jak korzystasz z gripa do sprawdź czy mieści się wraz z korpusem do którejkolwiek z tych toreb.
    PS2. Wydaje mi się, że dostałem w komplecie szelki do noszenia całości z przodu na klatce piersiowej. Ale dostępność tego rozwiązania trzeba sprawdzać indywidualnie u sprzedawcy - nie wiem czy to nie była "promocja".
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 24-07-2007 o 09:34

Uprawnienia umieszczania postów