Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 123

Wątek: [Olgierd] Wakacje z mkIIIką

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    ale w tym przypadku wydaje mi sie,że nie o to chodzi żeby kompaktem robic wakacje.. wg mnie sprzęt zobowiązuje. Jestem instruktorem narciarstwa alp. i widzę jak początkujący narciarze kupują zawodniczy sprzet..
    Zgadzam się

Piszecie, że mkIIIka jest nieostra. I jest nieostra, tylko co z tego?! Te zdjęcia nawet ostre by nie powalały...
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Początki nałogu Awatar Arek Piekarz
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

A co mi tam, doleję oliwy do ognia...

... Ej, chłopaki, on używa Photoshopa CS3!
    40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
    Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
    Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
    Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Początki nałogu Awatar TOPOL
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek Piekarz Zobacz posta
    ... Ej, chłopaki, on używa Photoshopa CS3!

Niektórym to się powodzi... stać go i na wakacje, i MK III i CS3... eh... pozazdrościć...

Początki nałogu Awatar yogi-bear
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    Po co zamykać ? niech autor się wypowie co chciał osiagnac przez prezentację arthystycznych fotek z marka trzeciego .
    To MKIII może robić tylko reporterkę? Art tylko z analoga? Jeśli Olgierd ma ochotę zrobić zdjęcia "art" to robi "art" i umieszcza je we właściwym miejscu. Chyba każdy czasami może oderwać się od pracy... co? Jeszcze pytanie "co chciał osiągnąć" robiąc TAKIE zdjęcie MKIII. Ręce opadają.

Ktoś napisał żeby zamknąć. Z całym szacunkiem ale trochę bez sensu. Człowiek zakłada swoją galerię i ludzie mu śmiecą głupimi uwagami (nie na temat). To ma być powodem zamknięcia? Lepiej wywalić zbędne posty. O MKIII mamy przynajmniej 2 inne wątki. Tam można pisać swoje uwagi nt. puszki.

btw. Jeśli kogoś stać na Ferrari to dlaczego ma jeździć 126p? Jakieś chore klimaty wywołuje ten MKIII.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yogi-bear Zobacz posta
    ...Człowiek zakłada swoją galerię i ludzie mu śmiecą głupimi uwagami (nie na temat)...
    Śmiecą vel trollują bo Marek trzeci jest w tytule galerii, a zdjęcia wyglądają jak pstryknięte byle jakim kompaktem przez przypadkowego operatora (no bo nie fotoamatora a tym bardziej fotografa). I to że pstryknięte zostały Mk III w żaden sposób nie podnosi ich wartości technicznej, artystycznej czy jakiejkolwiek innej :-|
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

yogi, przecie z piąty raz piszę - te zdjęcia są tak kiepskie, że przerażająca staje się świadomość tego kto i po co kupuje drogie sprzęty. I się nimi w ten sposób chwali Jeśli ktoś ma ochotę niech robi zdjęcia przez teleskop, byle coś sobą reprezentowały.

Myślałem, że to prowokacja, ale autor milczy jak grób - pewnie się obrazi na mnie za ostre słowa. Ale to jest wątek do publikowania zdjęć i ich krytyki.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Sprawdzal ktos exifa?? Faktycznie jedynka przynajmniej pierwsze hehe. Tak swoja droga Was tu wszystkich szlag trafia ,z gosc ma jedynke i robi slabe foty, zazdrosnicy. Jakie to polskie...a ja koledze napisze. Masz juz jedynke to masz na czym sie uczyc foty robic
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Domyślnie

dajcie spokoj juz ! mgol to robic dla mnie cyfrowym MF, nie to jest wazne , wazne sa zdjecia i nie ma co bic piany , jak by smark3 kosztowal 4000 pln nie bylo by dyskusji

Początki nałogu Awatar yogi-bear
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    jak by smark3 kosztowal 4000 pln nie bylo by dyskusji
    True, true.

Dlatego proponuję wywalić to "głupie gadanie" i zostawić tylko pierwszy post.

Domyślnie

i poszukac cos w tych zdjeciach ciekawego np nr 1 jest fajne

Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów