A jak dla mnie to ten watek wyglada jak prowokacja Nie oceniam teraz zdjec, ale wydaje mi sie, ze jak ktos juz wydaje tyle kasy na super sprzet, to powinien choć trochę wolnego czasu poswiecic na nauke teorii, a przy okazji poogladac zdjecia innych i samemu dojsc do wnioskow, jakie zdjecia powinien robic takim aparatem. Ja niedlugo po zaopatrzeniu w 400D zabralem sie za przeczytanie 2ksiazek o fotografii, bo zauwazylem, ze moje fotki a te ktore sa tutaj Z REGULY prezentowane to 2 rozne ligi. Patrzac na ilosc postow Olgierda mozna dojsc do wnioskow, ze troche juz na tym forum czasu spedzil, wiec publikujac takie fotki z dopiskiem 'wakacje z Mk III' mogl sie spodziewac tego co nastapilo. Takie juz chyba jest to forum, ze zeby otrzymac konstruktywna krytyke, to trzeba utrzymywac pewien poziom. Czy to dobrze to niewiem, bo raczkujacy w fotografii (chociazby ja) zapewne bardzo by chcieli otrzymywac mase komentarzy co na ich zdjeciach jest nie teges, co bylo w miare ok a co powinni zrobic zeby bylo lepiej. Tak czy siak raczej ciezko bedzie zmienic istniejace 'zwyczaje' wiec trzeba sie do nich przyzwyczaic