Pokaż wyniki od 1 do 10 z 148

Wątek: Nowy Olympus E-1P - przecieki!!!

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop Zobacz posta
    taa w tym PDFie to takie słodkie pierdzenie marketingowców. Jak sie tylko aparat pojawi to rynek szybko to zweryfikuje.
    Dokladnie. Zwlaszcza, ze ta specyfikacja pokazuje, ze Olek po prostu w koncu nadrobil zaleglosci i pokazuje aparat na miare 30D/D200. Bo do tej pory wszystkie body mial typowo amatorskie. Wiec zadnej rewoulcji nie robi.
    Bo jakos w to, ze to wszystko bedzie najlesze, najszybsze, naj, naj, to nie wierze akurat.

Po za tym, po mojemu Olek robi potworny blad. Pol roku do przodu chwali sie specyfikacja. Jesli Canon/Nikon uwaza to E-next za realna konkurencje dla swojego 30D/40D/D200, to juz wie jakie patnety i rozwiazania ktore leza na polce i czekaja na swoj czas, trzeba bedzie wprowadzic w swoich nowych puszkach.

Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski Zobacz posta
    Dokladnie. Zwlaszcza, ze ta specyfikacja pokazuje, ze Olek po prostu w koncu nadrobil zaleglosci i pokazuje aparat na miare 30D/D200. Bo do tej pory wszystkie body mial typowo amatorskie. Wiec zadnej rewoulcji nie robi.
    Bo jakos w to, ze to wszystko bedzie najlesze, najszybsze, naj, naj, to nie wierze akurat.

Po za tym, po mojemu Olek robi potworny blad. Pol roku do przodu chwali sie specyfikacja. Jesli Canon/Nikon uwaza to E-next za realna konkurencje dla swojego 30D/40D/D200, to juz wie jakie patnety i rozwiazania ktore leza na polce i czekaja na swoj czas, trzeba bedzie wprowadzic w swoich nowych puszkach.

Marcin
    To 30D jest na miare czegos? Czego? To bardzo przecietna konstrukcja z dosc przyzwoita matryca (sa tacy co lubia te farbki). Jesli nowy Olympus w polowie nie bedzie tak dobry, jak klamia marketingowcy, to i tak bedzie cztery razy lepsza puszka od 30D. Bedzie to rewolucyjna konstrukcja posiadajace zestaw niezwykle cennych cech. 30D to nudna puszeczka. Nastepca 30D bedzie rownie nudny i podobny do poprzednika. Wiec Olympus niemusi sie niczym specjalnie martwic.

Arra pozostan przy tych owcach! Na pewno jest jakies pasterskie forum?:-D
    Czesc.Ch.
    Analog ma "dusze".

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    30D to nudna puszeczka. Nastepca 30D bedzie rownie nudny i podobny do poprzednika. Wiec Olympus niemusi sie niczym specjalnie martwic.
    Jaaaasne, ja sie bardzo nudze uzywajac 30D, milionom wlascicieli tez pewnie sie juz niedobrze robi od tej nudy. Faktycznie Olympus nie musi sie specjalnie martwic, bo Olympusa praktycznie nie ma i nie zapowiada sie by kiedykolwiek byl, a szkoda.

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski Zobacz posta
    (....)

Marcin
    Trudno ocenić czy ten przeciek jest prawdziwy czy nie. Natomiast nie wydaje mi się żeby to był błąd /taka wyprzedzająca informacja/. Zwykle takie przeceiki są całkowicie kontrolowane. Takie działanie może mieć na celu zachętę do pozostania w systemie dla dotychczasowych użytkowników, a którym obecny sprzęt już niewystarcza. Po za tym to może też działać stymulująco na tych, którzy jeszcze lustra nie kupili.

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Jaaaasne, ja sie bardzo nudze uzywajac 30D, milionom wlascicieli tez pewnie sie juz niedobrze robi od tej nudy. Faktycznie Olympus nie musi sie specjalnie martwic, bo Olympusa praktycznie nie ma i nie zapowiada sie by kiedykolwiek byl, a szkoda.
    Trudno się nie zgodzić. Ja tam jakiejś gigantycznej przepaści między 30D, a póki co wciąż papierowym olkiem nie widzę. Przy czym warto zauważyć, że 30D to konstrukcja już prawie czteroletnia i nic dziwnego, że nowy olympus jest lepszy. Jeśli canon porządnie odrobił lekcje (MkIII na to wskazuje) to 40D niektórymi rozwiązaniami może olka wyprzedzać o epokę. Także z hymnami na temat tej puszki byłbym ostrożny.
    A że 30D się już znudził to fakt .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 30-06-2007 o 01:10
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów