heh, dopiero dziś zobaczylem ten pomysł, popieram, moje też powiesiłem.
Anonimowo się pochwalę :-PPP, z że szukałem strony z projektami to przypomnę ją
http://diodak.wha.la/kalendarz_2008/
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
Czasem trzeba dodać www na poczatku adresu bo może nie działać. Terminy można ustalić ale nie wiem czy to coś pomoże
Pewnie po wakacjach bedzie sporo nowych fotek ale wtedy może być za późno na ich zbieranie, wybieranie i planowanie wyglądu. Proponuję pierwszy termin nadsyłania fotek do końca maja a po wakacjach we wrześniu dodamy kilka nowych jakby brakowało. Przecież to nie muszą być zdjęcia z tego roku! Ważne żeby były ciekawe, ładne i zadowalające technicznie.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
To ja też dorzuce swoje 3 grosze ^^
katOsu dzięki za foty, zaproś innych żeby dodawali swoje.
Miał być taki fajny kalendarz... na CB jest wątek "wasze najlepsze zdjęcie" i pojawia się sporo ciekawych fotografii ale nikt nie chce się dorzucić do kalendarza, jak tak dalej pójdzie to będę musiał zrezygnować z zajmowania się tym projektem bo nic dobrego z tego nie wyjdzie...
Macie jakieś propozycje żeby ożywić temat?
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 20-06-2007 o 20:51
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Ech, to skoro tak już włazisz na ambicję... na pewno nikt nie pozna które to moje ;-) Daj znać jeśli nie są "zadowalające technicznie"...
Ja tam juz 2 wyslalem. Wiekszej ilosci nie widze sensu, bo inni i tak wyslali lepsze![]()
Będzie wysyp zdjęć tuz przed deadline...
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress