Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: test af

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Jakby to bylo USA to pozwalbym Tamrona i Sigme ze po zakupie ich obiektywow narazili mnie na nerwy i cierpienia i zadalbym odszkodowania w mln dolarow (w koncu ostatnie artykuly z netu opisaly jakoby jeden z obywateli US pozwal pralnie na ponad 50 mln $$$ bo zgubila jego spodnie wiec narazila na ogromne cierpienie) . Za to ze kupilem obiektyw i nie ostrzy tak jak powinien.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    (w koncu ostatnie artykuly z netu opisaly jakoby jeden z obywateli US pozwal pralnie na ponad 50 mln $$$ bo zgubila jego spodnie wiec narazila na ogromne cierpienie)
    no jak gościu miał spodnie za $1000 a w kieszeni czek in blanko na $49.999.900,- to się nie dziwię

fakt faktem obiektyw lepszy by ci się przydał a leżeli chodzi o testy to mam inny sposób:
    robie portret osobie stojącej au fas na pełnej dziurze z odległości minimalnego ostrzenia na maksymalnej ogniskowej, robie powiedzmy 10 zdjęć by wykluczyć pomyłkę ustawiam ostrość na źrenice oka i jeżeli na przynajmniej 50% zdjęć oko jest idealnie ostre a nie na przykład ucho albo nos to obiektyw przeszedł test ... zadbaj o to by czas był przynajmniej taki sam jak ogniskowa by wykluczyć poruszenie
    poniżej mój test 85/1.8

Uprawnienia umieszczania postów