I po wszystkiemu
Wrażenia? Ehh stres nie mały. Ale ze zdjęć jak na pierwszy raz jestem zadowolony, w zapasie było jeszcze 4GB w kartach ale potrzeby takiej nie widzaiłem.
Przygotowania -fajnie... zadowolony jestem z tych zdjęć, jedyna rzecz do której mam zastrzeżenia to: -zbyt mało używałem 50mm 1.8 a za dużo T 17-50 2.8 z którego jakieś "detale" nie są tak efektowne.
Kościół -uszanowałem fotografa któremu nie chciałem przeszkadzać, psuć pracy i teraz trochę żałuję W czasie "obrączkowania" kompaktowcy i tak wyskoczyli ze swoimi sprzętami czyli jeden więcej blisko ołtaża nie zaszkodzłby. Podpatrzyłem, że pro fotograf większość cykał na T 28-70. Także wykorzystałem "17mm" mojego tamrona więc będzie jakaś różnorodność w fotkach.
Dzięki serdeczne za trzy krotne zwrócenie uwagi na to by zmienić ISO w dół po wyjściu z kościoła ) podsumowując: niestety zero zbliżeń i emocji (w sumie na włane życzenie) za to głównie szerokie kadry, z chóru z tyłu koscioła..
Brama: profi pojechał już na imprezę a ja ogień i wyszło dobrze i wesoło.
Impreza: Mówiąc krótko -nauka lampy błyskowej Alee kilka fajnych zdjęć z imprezki też się znalazło...

300 fotek z czego zostanie 150-200 zdjęć to myślę, ze i tak niezły wynik...
P.S. Jak skończe je wywoływać (nie wiedziałem ze to bardziej czasochłonne niż przy landszafcikach) pochwalę się kilkoma.