Strona 38 z 56 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sardon Zobacz posta
    Ja wysłałem zwykły + priorytet 25 maja.. Do dzisiaj nie dostalem zadnej odpowiedzi.. No ale to dopiero 2 tygodnie Jesli możecie, piszcie w jakim czasie dostaliście od nich odpowiedz i jak dlugo czekaliście na kaske. Pozdrawiam
    2 maja wysłałem list priorytetowy (bez poleconego). Mail'a od Canona dostałem 16 maja, pisało w nim że jeśli upłynie 20 dni i nie dostane kasy to mam się zalogować na podanej stronie wpisując ID i mail'a. Upłynęło 20 dni, pieniędzy nie ma, no to próbuje sie zalogować, ale wyskakuje komunikat, że nie ma takiego mail'a. Pojawiła się mała konsternacja, ale nie potrzebnie bo 8 czerwca pieniążki wpłyneły na konto - całe 290 zł za 400D

Wiewior
    Guest

Domyślnie

Cześć, pisze po raz pierwszy, WITAM WSZYSTKICH 

chciałem się zapytać, już prawie wszystkie 37 stron wątku przeczytałem i wyszło ze wysyłam to na niebiesko,
    a to na czerwono musze odmoczyć szmatka na mokro i wysłać to co pod spodem…???

( Pierwszy raz mam doczynienia z oznakowaniami i ta promocja canona…)

PS : z tego co wyczytałem nie robią problemów ze ma pudle jest kit z Niemiec, a ja chce zwrot za body w PL..

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Wytnij obydwa i wyslij a nie baw sie odmaczanie szmatką
    Ja tak zrobiłem, jak naklejają jakieś naklejki to niech sobie sami teraz ściągają.

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Wytnij wszystkie kody.. przez ten bajzel w Canonie dla swietego spokoju . WIem ze se pudelko zniszczyc ale, ja wkleilem sobie tekture i jest ok. Swoja droga mogli przy dokumentach do aparatow dawac naklejki a nie jakies tam pudla ciac. W gwarancji Canona jest takie miejsce na gorze gdzie powinno sie wlasnie nakleic naklejke z numerami seryjnymi a nie wpisywac recznie. No ale widac trudno bylo to technicznie rozwiazac. Jak kupowalem w US to nie dosc ze wlasnie tak bylo jak opisuje to jeszcze imienna gwarancja ktorej czesc potwierdzajaca zostaje w sklepie (zawsze mozna udowodnic ze TAKA osoba zakupila sprzet.) Ja tam w koncu wszystko wycialem.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec Awatar grzbiet
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Michał.S. Ja też dzisiaj wysłałem priorytetem o zwrot za lampe EX 430. I też podałem ING. A jeśli zabiorą 2 dychy i to i tak 4 dychy zostają. Minus 3 złote za priorytet. Pozdrawiam. No i zawsze mogłem kupić jakąs puszke i szkło, byłoby więcej. Ha ha ha.

Wiewior
    Guest

Domyślnie

Pudełko nie jest problemem
    faktycznie wytnie wszystko a nie będę się bał ze zwrotu nie dostane….
    Dzięki za podpowiedz, przez cały ten bałagan najprostszego wyjścia nie znalazłem:-D

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Dostarczenie do skrzynki jest równoważne pokwitowaniu, tak przynajmniej jest w Polsce.
    wczoraj miła pani na poczcie uświadomiła mi, że to tak nie jest (przytaczam tylko jej słowa). otórz jeśli wysyłamy poleconym na skrzynkę pocztową, to takie listy również są kwitowane ale hurtem przez osobę opróżniającą skrzynkę, a nie za każdym razem, gdy list przyjdzie.

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

ja zakupiłem najnormalniej w swiecie poprzez sklep internetowy FOTORIMEX.pl Canona 30D. Dopiero dzisiaj zabrałem się za wypełnianie formularzy i zauważyłem, że jeden kod kreskowy (zaznaczony na niebiesko kilka postow wyzej) mam zamalowany mazakiem. Dzwonie do fotorimex i pytam co sie dzieje. Pani mi odpowiada ze najwyrazniej kupilem body na ktore promocja nie obejmuje. A zaznaczam ze nawet na pudełku jest ogromna informacja nt tej promocji a wennatrz plyty CD i kilka papierkow traktujacych o tejze wlasnie promocji...

Zaraz dzwonie do Canon Polska....
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sergi Zobacz posta
    ja zakupiłem najnormalniej w swiecie poprzez sklep internetowy FOTORIMEX.pl Canona 30D. Dopiero dzisiaj zabrałem się za wypełnianie formularzy i zauważyłem, że jeden kod kreskowy (zaznaczony na niebiesko kilka postow wyzej) mam zamalowany mazakiem. Dzwonie do fotorimex i pytam co sie dzieje. Pani mi odpowiada ze najwyrazniej kupilem body na ktore promocja nie obejmuje. A zaznaczam ze nawet na pudełku jest ogromna informacja nt tej promocji a wennatrz plyty CD i kilka papierkow traktujacych o tejze wlasnie promocji...

Zaraz dzwonie do Canon Polska....

No to mały skandal! Kurna kolejny sprzedawca robi sobie jaja..

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Dodzwoniłem się w końcu do właściciela sklepu. Twierdzi ze wszystko powinno być ok.

Zakupilem jedynie korpus Canona 30D a otrzymalem pudelko z 30D + KIT. Twierdzą ze zamazali kody kreskowe i numery dotyczace obiektywu kitowego.

No nic wysyłam, te popaćkane kody i zobacze czy dostane zwrot...
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Strona 38 z 56 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów