Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: Dlaczego u nas tak nie ma? :)

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz Zobacz posta
    Ale to nie tylko w Polsce tak jest. Dawno temu gdy sie przymierzalem do zakupu 5D poszedlem do malego lokalnego sklepu w Bostonie. Pytam czy moge sobie obejrzec 5D bo chce zerknac przez wizjer i porownac z 10D.
    - Tylko jesli jest Pan powaznie zainteresowany zakupem.
    - No pewnie ze jestem zainteresowany zakupem. Nie wiem tylko czy u Was.
    - A to w takim razie nie...
    W B&H w NYC jest juz np. normalnie. Mozna sobie obmacac do woli.
    Polska typowa sprawa, chcesz kupuj w ciemno, wachasz się to wypad z sklepu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zakk Wylde Zobacz posta
    Polska typowa sprawa, chcesz kupuj w ciemno, wachasz się to wypad z sklepu.
    Czemu Polska i w dodatku typowa??? Wystarczy chodzic do odpowiednich sklepow, ktore zreszta w tym watku zostaly przytoczone. To, ze sie komus zdazylo zostac zle obsluzonym to oczywiscie jest k...a cala Polska winna.

Wracajac do watku, fajny sklepik, fajnie ze maja dobre ceny, ale jestes pewien, ze tam kupujac nie dostaniesz takiej ladnej elki, ktora stala przez pol roku na wystawie i tylko kilka razy spadla pani sprzatczce podczas mycia szyby . No chyba ze maja po 10 sztuk na magazynie, ale wtedy to juz naprawde nie wiem na jakiej podstawie tam sie robi biznes

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    ..... No chyba ze maja po 10 sztuk na magazynie, ale wtedy to juz naprawde nie wiem na jakiej podstawie tam sie robi biznes
    No fakt. Nie wiesz. bez urazy proszę.

Własciciela sklepu znam od ponad 20 lat. Interes robi sie na dużym obrocie a nie na dużych narzutach. Sprzedają, dokładniej sprzedawali, po 5 szt 5D dziennie zarabiając po 100$ na sztuce. Zestaw szkieł Canona jest taki jak w katalogu i KAŻDEGO gatunku mają po 5-10 szt w sklepie. Nie da rady inaczej bo obok jest drugi sklep z tym samym a za rogiem trzeci i czwarty. Klient w S jest klientem "przypadkowym" więc nie będzie czekał na towar - pójdzie do sklepu obok. W samym Lucky Plaza podobnych sklepów foto jest ze dwadzieścia. Ten ze zdjęcia jest akurat najlepiej zaopatrzony (aha to sklep w piwnicy) ale... byłem świadkiem jak angol zapłacił 400$ więcej niż ja (wyszedł zadowolony). Jungle Law... simple
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 11-06-2007 o 16:20

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uprawnienia umieszczania postów