Pokaż wyniki od 1 do 10 z 141

Wątek: Obiektywy serii L przyciągają uwagę - co na to zaradzić ?

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uldum Zobacz posta
    Witam wszystkich,
    Od pewnego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem obiektywów serii L Canon 70-200/f4 L USM oraz 100-400 f4,5-5,6 L IS USM. Moje poprzednie doświadczenia z Sigmą 100-300/f4 EX APO HSM wykazały gigantyczną przepaść pomiędzy serią L Canona a wspomnianym obiektywem Sigmy.

uldum

Miałem w pracy rzeczoną Sigmę i moim skromnym zdaniem to znakomity obiektyw pod względem ostrosi i kolorystyki. Słowo "gigantyczna przepaść" świadczy raczej że trafiłes naprawde na jakis słaby egzemp. Jedynym problemem mojej Sigmy były prawie 30% pomyłki trafiania w ostrość.

Pozdr.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uldum Zobacz posta
    Witam wszystkich,
    Od pewnego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem obiektywów serii L Canon 70-200/f4 L USM oraz 100-400 f4,5-5,6 L IS USM. Moje poprzednie doświadczenia z Sigmą 100-300/f4 EX APO HSM wykazały gigantyczną przepaść pomiędzy serią L Canona a wspomnianym obiektywem Sigmy.
    Cytat Zamieszczone przez renes Zobacz posta
    Miałem w pracy rzeczoną Sigmę i moim skromnym zdaniem to znakomity obiektyw pod względem ostrosi i kolorystyki. Słowo "gigantyczna przepaść" świadczy raczej że trafiłes naprawde na jakis słaby egzemp. Jedynym problemem mojej Sigmy były prawie 30% pomyłki trafiania w ostrość.

Pozdr.
    Eeeeh... typowy przykład percepcji tekstu pisanego ograniczonej do długości SMS'a :-?

Uprasza się czytać posty w całości, bo ten wątek jest zgoła o czym innym niz "Sigma vs. Canon L" i szkoda, aby w taki się przerodził.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uprawnienia umieszczania postów