Czy ktoś spotkał sie z rozwiązaniem polegającym na podłączeniu on line do aparatu jakiegoś zewwnetrznego komputera (np. typu laptop lub stacjonarny)i kadrowaniu z użyciem dużego ekranu?
Czy ktoś spotkał sie z rozwiązaniem polegającym na podłączeniu on line do aparatu jakiegoś zewwnetrznego komputera (np. typu laptop lub stacjonarny)i kadrowaniu z użyciem dużego ekranu?
Ale jakim cudem, skoro matryca jest zasłonięta przez lustro i migawkę i widzi jedynie ciemność?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Można programowo podnieść lustro...
A forum po to jest by zadawać pytania i dzielić się swoją wiedzą - jeśli się ją ma.
Uczono mnie, że nie ma głupich pytań - sa tylko głupie odpowiedzi.
Wstapiłem na to forum licząc na koleżeńskie porady, rozmowy, pouczanie nie jest mi potrzebne.
Skad masz te informacje? Pierwszy raz sie z czyms takim spotykam i uwazam, ze jest to niewykonalne. Tzn, podniesc moze sie da, ale raczej nie zadziala tak jak tego oczekujesz.
Oczywiscie. Jak stane na torach a rekoma zlapie sie trakcji to pojade jak tramwaj?
Kompakty chyba autora nie interesuja skoro zamiescil temat w dziale dslr.
Dzięki za informacje.
Co do pytań... to chodzi mi taki "dziwny" zwyczaj na tym forum związany z pouczaniem wątkowicza, a nie odpowiedzią na temat. Jeśli nie wiem o czym rzecz, - to raczej przysłuchuję się temu co inni maja do powiedzenia. Reszta to bicie piany, pustostan i spam.
- Dlatego juz nie zaśmiecam więcej tego watku i proszę o wskazówki nt. softu. I nie ważne czy dla kompaktów on czy dla dslr, wszędzie może być wskazówka. Wszak Wasia dobrał sie do bebechów programowych...
Pozdrawiam z mojego punktu widzenia![]()
Pointofview.
p.s. z drugiej strony to miejsce jest publiczne i istnieje wolność zgromadzeń...
Tylko Marek Trzeci tak może. Pozostałe lustrzanki Canona nie. Nawet jak podniesiesz programowo lustro, to pozostaje jeszcze migawka, która zasłania matrycę.
Ślubna
No i niestety N.