Wszystko zależy od programu. Jakby zhakować firmware to taki podgląd można zrobić w każdym dSLR Canona![]()
Wszystko zależy od programu. Jakby zhakować firmware to taki podgląd można zrobić w każdym dSLR Canona![]()
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
A Może soft z 20Da do 20D ? ;] Ot takie moje głośne myśli ...Oczywiście soft w 20Da uwzględnia brak filtra, ale gdzieś musi być "kruczek" który odblokowuje opcję Live View skoro 20Da ma ...
Ehh czemu z aparatami nie jest tak łatwo jak z telefonami komórkowymi.Wgrałoby się jedną opcję odpowiedzialną za Live View przez program Far
(do SE) i by było po sprawie, ehhh
:rolleyes:
-| Canon 5D | Canon 7D |
-| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |
A skąd macie pewność, że np. w 20D i 20Da są takie same matryce ?
http://rtfm.killfile.pl/#lajza
"Istnieją techniczne środowiska dyskusyjne, w których z powodu źle pojętej superuprzejmości piszącym nie wolno wspominać o błędach znalezionych w cudzych postach - "jeśli nie chcesz pomóc użytkownikowi w tym, o co pyta, to się nie odzywaj". Doświadczeni użytkownicy opuszczą taką grupę, a dyskusje tam zmienią się w bezsensowną paplaninę. Grupa stanie się bezużyteczna jako forum techniczne.
Wyolbrzymiając - albo forum będzie (w ten sposób) milutkie, albo użyteczne. "
My wolimy miec forum uzyteczne.
Vitez. Idąc za Twoim tokiem rozumowania to jaki błąd widzisz w moim pytaniu? Odpowiedz proszę, lubię się uczyć, nawet na swoich błędach.
BTW. - Uważam to forum za bardzo użyteczne i wiele informacju bardzo przydatnej można tu uzyskać. Moim zamiarem było zwrócenie "niewielkie" uwagi na zaszumianie informacji, która jest najcenniejsza, wszak wierszy się tu nie publikuje.
I to by było na tyle.
Zręczne ręce i nic więcej oprócz Canona Eosa 20D
paintofview
po prostu czepiasz się
mógłbyś zacząć naprawiać świat na innym forum?
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Widziałem kiedyś takie "cuś" które zakładało się na wizjer w lustrzance i "ono "miało kamerkę i ekranik LCD. Analogicznie można by zainstalować jakąś mini kamerkę podpiętą do telewizora lub dowolnego urządzenia odbierającego sygnał z kamery. Kwestia dobrania elementów i mocowań. Sorry że na temat.
Ernest Hemingway i Irvin Penn:
Hemingway: Wspaniałe zdjęcia. Jakiego aparatu używasz?
Penn: Wspaniała historia. Jakiej maszyny do pisania używasz?