Witam. Źle wydrukowało mi formularz, nie mam już jak go poprawić. Czy nie wiecie czy mogę jeszcze raz go wypełnić. Ktoś może miał coś podobnego i pisał jeszcze raz formularz, zaznaczam że jeszcze niczego nie wysyłałem i właśnie miałem wkładać do koperty i dopatrzyłem się błędnego wydruku. W końcu jest tam jakiś numer ID, z drugiej strony mogło prądu zabraknąć i w związku z tym miałbym nie dostać zwrotu![]()
Tak sobie myślę że pewnie oni i tak czekają na kody i później weryfikują zgłoszenia online.
to mój pierwszy post na tym forum
więc WITAM WSZYSTKICH CANONOWCÓW
z przykrością muszę stwierdzi że nie dostałem żadnego meila od canona
lecz z radością dodaje że moje konto zostało zasilone kwotą 870 zł (400D + 17-85 ) kupione za 4370 czyli koszt zakupu 3500zł (chyba nieźle?)
Pomocy!!
Mam identyczne pudelko.. a raczej mialemZerwalem ten kod (podluzny naklejony na pudelku w miejsce oznaczone "2") Poniewaz zalozylem taki watek juz na forum i nie otrzymalem odpowiedzi, tylko dowiedzialem sie, ze trzeba wyslac min kartonowy kod kreskowy, wiec skontaktowalem sie ze sprzedawca, ktory poinformowal mnie, zeby zerwac bez obawy kod z pudelka naklejony na miejsce wlasciwego kadu.. Tzn, ze moge pozegnac sie juz z cashbackiem??
![]()
Pytanie do osób, które pisały do Marie Quinn: jak długo czekaliście na odpowiedź? Minął już tydzień a na skrzynce pusto.
I pytanie do ogółu: pisałem właśnie w tej sprawie do Marie - chodzi o to, że zamówiłem 30D w Fotoset i wszystko jest ok poza pudłem. Przysłali mi aparat w pudle od zestawu z EFS 10-22. No i pytanie co z tym fantem zrobić... czy w ogóle jest sens wysyłać kody i formularz i liczyć na cashback czy można sobie sprawe darować?
no wlasie to jest to co mowilem.. Ze czesto sie zdarza ze rozkitowywali i rozne body w roznych pudelkach a potem nic do siebie nie pasuje . Zobacz czy numer fabryczny aparatu i czy masz naklejke n pudelku z takim samym numerem. Wyslac zawsze mozesz najwyzej bedziesz mial podziurawione pudlo.
Czy Body 30D masz w bialym pudleczy ma swoje inne?
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
body jest białym pudle.. po prostu sprzedwacy wyjęli obiektyw, wrzucili na jego miejsce gripa i wysłali
ja miałem pudelko z kita mimo iż kupowałem body i nic nie przeszkodziło bym dostał zwrot (zwrot płacą i tak za sam korpus)