Strona 32 z 56 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartek014 Zobacz posta
    Witam jak kupie canona w Polsce na allegro który został sprowadzony z Niemiec i sprzedawca wystawi mi dowód zakupu paragon czy fakturę (polską )to dostane zwrot z canona?
    Wystarczy ksero z niemieckiego dowodu zakupu.

forix
    Guest

Domyślnie

Witam. Źle wydrukowało mi formularz, nie mam już jak go poprawić. Czy nie wiecie czy mogę jeszcze raz go wypełnić. Ktoś może miał coś podobnego i pisał jeszcze raz formularz, zaznaczam że jeszcze niczego nie wysyłałem i właśnie miałem wkładać do koperty i dopatrzyłem się błędnego wydruku. W końcu jest tam jakiś numer ID, z drugiej strony mogło prądu zabraknąć i w związku z tym miałbym nie dostać zwrotu
    Tak sobie myślę że pewnie oni i tak czekają na kody i później weryfikują zgłoszenia online.

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez forix Zobacz posta
    Witam. Źle wydrukowało mi formularz, nie mam już jak go poprawić. Czy nie wiecie czy mogę jeszcze raz go wypełnić. Ktoś może miał coś podobnego i pisał jeszcze raz formularz, zaznaczam że jeszcze niczego nie wysyłałem i właśnie miałem wkładać do koperty i dopatrzyłem się błędnego wydruku. W końcu jest tam jakiś numer ID, z drugiej strony mogło prądu zabraknąć i w związku z tym miałbym nie dostać zwrotu
    Tak sobie myślę że pewnie oni i tak czekają na kody i później weryfikują zgłoszenia online.
    Pewnie że można.. Ja drukowałem kilka razy :P np po to żeby wziąć do banku i żeby kobitka mi powiedziała jakie numery mam wpisać bo nie wiedziałem nic na temat swift.

kaja
    Guest

Domyślnie

to mój pierwszy post na tym forum
    więc WITAM WSZYSTKICH CANONOWCÓW
    z przykrością muszę stwierdzi że nie dostałem żadnego meila od canona
    lecz z radością dodaje że moje konto zostało zasilone kwotą 870 zł (400D + 17-85 ) kupione za 4370 czyli koszt zakupu 3500zł (chyba nieźle?)

Sardon
    Guest

Unhappy

Cytat Zamieszczone przez Cluer Zobacz posta
    Witajcie !
    To mój pierwszy post na Canon-Board

Zanim znalazłem ten wątek też długo się zastanawiałem. Ponieważ niektórzy maja ciagle watpliwości co i jak wysłac - zrobiłem fotkę mojego pudełka

i wyłałem maila do Marry Quin:

> Hello Marry !
    >
    > From several days I have Canon 400D kit. I would like to use promotion
    > "caschback"...
    >
    > I've two questions:
    > What barcodes do I need to supply to Canon ?
    > I find four barcods on my box. Look in the attachment.... Under
    > barcode 3 (shop's code ??) there is another code on the box ... There
    > is string ending "......237B004 [AA]"
    > What canon need ?
    >
    > What is serial number ?
    > there is "1030583745"on bottom of the body.
    > there are two serials "(21) 1030583745"and "(21) 2640592334" on my
    > box. Which code is correct ?
    >
    >
    > Best regards

Oto co mi odpisała:

> Hi Cluer
    > The correct bar code to send is 8714574980072
    > And the serial number is 211030583745
    >
    > Regards

przyznaję, ze troche mnie to tez zaskoczyło
    Pomocy!!

Mam identyczne pudelko.. a raczej mialem Zerwalem ten kod (podluzny naklejony na pudelku w miejsce oznaczone "2") Poniewaz zalozylem taki watek juz na forum i nie otrzymalem odpowiedzi, tylko dowiedzialem sie, ze trzeba wyslac min kartonowy kod kreskowy, wiec skontaktowalem sie ze sprzedawca, ktory poinformowal mnie, zeby zerwac bez obawy kod z pudelka naklejony na miejsce wlasciwego kadu.. Tzn, ze moge pozegnac sie juz z cashbackiem??

Bywalec Awatar decha
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Pytanie do osób, które pisały do Marie Quinn: jak długo czekaliście na odpowiedź? Minął już tydzień a na skrzynce pusto.

I pytanie do ogółu: pisałem właśnie w tej sprawie do Marie - chodzi o to, że zamówiłem 30D w Fotoset i wszystko jest ok poza pudłem. Przysłali mi aparat w pudle od zestawu z EFS 10-22. No i pytanie co z tym fantem zrobić... czy w ogóle jest sens wysyłać kody i formularz i liczyć na cashback czy można sobie sprawe darować?

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

no wlasie to jest to co mowilem.. Ze czesto sie zdarza ze rozkitowywali i rozne body w roznych pudelkach a potem nic do siebie nie pasuje . Zobacz czy numer fabryczny aparatu i czy masz naklejke n pudelku z takim samym numerem. Wyslac zawsze mozesz najwyzej bedziesz mial podziurawione pudlo.

Czy Body 30D masz w bialym pudleczy ma swoje inne?
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec Awatar decha
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

body jest białym pudle.. po prostu sprzedwacy wyjęli obiektyw, wrzucili na jego miejsce gripa i wysłali

kaja
    Guest

Domyślnie

ja miałem pudelko z kita mimo iż kupowałem body i nic nie przeszkodziło bym dostał zwrot (zwrot płacą i tak za sam korpus)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez decha Zobacz posta
    Pytanie do osób, które pisały do Marie Quinn: jak długo czekaliście na odpowiedź?
    moment !
    mail wysłany po wieczorem - odpowiedź następnego dnia około południa.

Spróbuj jeszcze raz, tym razem z innego konta. Polskie darmowe serwery pocztowe czesto są na spam-listach i odbiorcy korporacyni zwyczajnie ich nie odbierają

Strona 32 z 56 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów