Właśnie dostałem kasę od Canona za 400D, potrącili mi 20zł kosztów czyli mam 290zł na koncie
Pozdrawiam
Właśnie dostałem kasę od Canona za 400D, potrącili mi 20zł kosztów czyli mam 290zł na koncie
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez daniello ; 14-05-2007 o 14:23
oooo a kiedy dostales potwierdzenie ?
maila ?
Dzisiaj kasa przyszła![]()
canon
Witajcie !
To mój pierwszy post na Canon-Board
Zanim znalazłem ten wątek też długo się zastanawiałem. Ponieważ niektórzy maja ciagle watpliwości co i jak wysłac - zrobiłem fotkę mojego pudełka
i wyłałem maila do Marry Quin:
> Hello Marry !
>
> From several days I have Canon 400D kit. I would like to use promotion
> "caschback"...
>
> I've two questions:
> What barcodes do I need to supply to Canon ?
> I find four barcods on my box. Look in the attachment.... Under
> barcode 3 (shop's code ??) there is another code on the box ... There
> is string ending "......237B004 [AA]"
> What canon need ?
>
> What is serial number ?
> there is "1030583745"on bottom of the body.
> there are two serials "(21) 1030583745"and "(21) 2640592334" on my
> box. Which code is correct ?
>
>
> Best regards
Oto co mi odpisała:
> Hi Cluer
> The correct bar code to send is 8714574980072
> And the serial number is 211030583745
>
> Regards
przyznaję, ze troche mnie to tez zaskoczyło![]()
Pytanie do kolegów, ktorzy już otrzymali przelew.
W jakim banku macie rachunek ?
ja mam w mBanku i kiedys czytalem wlasnie o przelewach z zzagranicy, ze mój bank nie pobiera opłat za przelewy przychodzące (WBK kiedyś brał brał około 24zł za przelew)
chciałbym zrozumieć kto zabiera 20 zł![]()
Zgłoszenie z zestawu 5d+24-105 wysłałem 06.04.2007. Czekałem ponad miesiąc na maila z potwierdzeniem (przyszedł 10.05). Później to już z górki poszło. Dzisiaj wpłynęły pieniądze 735 zł (zamiast 755 > potracili te 2 dychy). Generalnie potwierdzam że to działaTrzeba tylko uzbroić się w cierpliwość.
Cluer pieniądze przyszły na rachunek w mBanku.
Witam,
Też dostałem kasę !!!!
Poszło to całkiem szybko.
Teraz mogę dodać, że 30D kupiłem za 3770 zł w okresie gdy na forum licytowano się gdzie jest taniej - najtaniej było za około 4000 zł. Ja z korpusem dostałem paragon z niemieckiego sklepu oraz podbitą eurogwarancję - czyli oszczędności mam 230 zł w stosunku do cen ze sklepów internetowych + 370 zł cashback = 600 zł. Nieźle.
Korpus brałem u Gandiniego, którego gorąco polecam.
link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 LPotem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.
Witam jak kupie canona w Polsce na allegro który został sprowadzony z Niemiec i sprzedawca wystawi mi dowód zakupu paragon czy fakturę (polską )to dostane zwrot z canona?
Czytaj dokładnie wątek. To już było raptem 2 strony do tyłu
http://canon-board.info/showthread.php?t=20859&page=29