Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: który komputer wybrac?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Zresztą nawet biorąc pod uwagę te założenia to też odpowiedź nie jest tak jednoznaczna, bo dalej działa tu wiele czynników.
    Oczywiscie. Wlasnie te wszystkie czynniki przemawaja na korzysc maka

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Oczywiscie. Wlasnie te wszystkie czynniki przemawaja na korzysc maka
    Wiesz DoMiNiQuE jeśli uprawiając tę sofistykę chcesz powiedzieć, że "Mac najlepszy jest i basta" to rozumiem ale jeśli rozmawiamy jak ludzie rozumni to wiemy że idealnych rozwiązań po prostu nie ma i takie stwierdzenia są wyłącznie uogólnieniem nie mającym żadnego praktycznego znaczenia. Także ja bym zakończył tę jałową wymiane zdań w tym miejscu .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz DoMiNiQuE jeśli uprawiając tę sofistykę chcesz powiedzieć, że "Mac najlepszy jest i basta" to rozumiem ale jeśli rozmawiamy jak ludzie rozumni to wiemy że idealnych rozwiązań po prostu nie ma i takie stwierdzenia są wyłącznie uogólnieniem nie mającym żadnego praktycznego znaczenia.
    Do takich zastosowan o jakich mowi autor watku mak jest lepszy i basta. Tutaj nie ma w ogole o czym dyskutowac. No ale jak ktos nie ma z makami doswiadczenia to raczej tego nie zrozumie. Ty szukasz swietego grala a my tu rozmawiamy o komputerze do zastosowan graficznych. Jesli PS to tylko mak. Po co sie meczyc?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Do takich zastosowan o jakich mowi autor watku mak jest lepszy i basta. Tutaj nie ma w ogole o czym dyskutowac. No ale jak ktos nie ma z makami doswiadczenia to raczej tego nie zrozumie. Ty szukasz swietego grala a my tu rozmawiamy o komputerze do zastosowan graficznych. Jesli PS to tylko mak. Po co sie meczyc?
    Ja niczego nie szukam. Dyskutujesz sam ze sobą .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów