Wiesz DoMiNiQuE jeśli uprawiając tę sofistykę chcesz powiedzieć, że "Mac najlepszy jest i basta" to rozumiem ale jeśli rozmawiamy jak ludzie rozumni to wiemy że idealnych rozwiązań po prostu nie ma i takie stwierdzenia są wyłącznie uogólnieniem nie mającym żadnego praktycznego znaczenia. Także ja bym zakończył tę jałową wymiane zdań w tym miejscu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Do takich zastosowan o jakich mowi autor watku mak jest lepszy i basta. Tutaj nie ma w ogole o czym dyskutowac. No ale jak ktos nie ma z makami doswiadczenia to raczej tego nie zrozumie. Ty szukasz swietego grala a my tu rozmawiamy o komputerze do zastosowan graficznych. Jesli PS to tylko mak. Po co sie meczyc?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner