Teraz jest jakoś tak że jak obiorą przesyłkę to podobno ma przyjśc jakiś kod dzięki któremu będziemy mogli sprawdzić jaki jest stan naszego zwrotusprawdź czy nie dostałeś takiego kodu
![]()
Teraz jest jakoś tak że jak obiorą przesyłkę to podobno ma przyjśc jakiś kod dzięki któremu będziemy mogli sprawdzić jaki jest stan naszego zwrotusprawdź czy nie dostałeś takiego kodu
![]()
****. kodu brak. chyba msuze do nich zgodnie z wczesniejsza rade - zadzwonic.
canon
Kodu nie musza CI wysylac. Znaczy wysla albo i nie jesli do nich napiszesz. Przy tylu zgloszeniach raczej nie pamietaja ze komus trzeba kod wyslac
napisz tutaj : Marie.Quinn@ir.cpginc.com
i zapytaj czy Twoj Cashback juz jest w trakcie realizacji
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Nie wiem jak Was, ale mnie osobiście rozwalają tego typu promocje Canona. Nie mogą normalnie, jak ludzie upust zrobić, tylko później się trzeba bawić w jakieś wysyłanki...
Dobrze że kodów nie trzeba wysyłać smsem najbliżej pełnej godziny![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
Ehh w ElectroWorldzie sie nie zalapalem na 30D z kitem. A wiecej tego modelu nie maja zamiaru zamawiac :/
W EuroRtvAgd maja AZ dwie sztuki, jedna w Wawie a druga w Poznaniu, za JEDYNE 5000zl
W koncu udalo mi sie dorwac JEDNA sztuke w Fotojokerze (Gdynia) za 4299zl wiec cena nie nadzwyczajna, ale przezyje.
Przywitajcie nowego Canoniarza![]()
czemu ma sie zdziwic. Pracuje w odpowiednim oddziale, niejedna promocje pewnie ma za soba wiec nie ma powodow do zdziwienia.
BO pewnie by sie i tak kombinowanki trafialy. Moge sie zalozyc ze w wielu sklepuach zamiast ceny isc o dana kwote w dol to utrzymalyby sie na tym samym poziomie lub troche poszlo w gore a sprzedawca o rzekomej promocji "nic nie wie"Nie wiem jak Was, ale mnie osobiście rozwalają tego typu promocje Canona. Nie mogą normalnie, jak ludzie upust zrobić, tylko później się trzeba bawić w jakieś wysyłanki...
Mnie sie wydaje ze to co robi Canon jest ok bo przynajmniej ma pewnosc ze po swojej stronie wywiazuje sie z promocji.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje