Strona 24 z 56 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Teraz jest jakoś tak że jak obiorą przesyłkę to podobno ma przyjśc jakiś kod dzięki któremu będziemy mogli sprawdzić jaki jest stan naszego zwrotu sprawdź czy nie dostałeś takiego kodu

Bywalec
    Miasto
    Pruszków

Domyślnie

****. kodu brak. chyba msuze do nich zgodnie z wczesniejsza rade - zadzwonic.
    canon

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kol Zobacz posta
    ****. kodu brak. chyba msuze do nich zgodnie z wczesniejsza rade - zadzwonic.
    Kodu nie musza CI wysylac. Znaczy wysla albo i nie jesli do nich napiszesz. Przy tylu zgloszeniach raczej nie pamietaja ze komus trzeba kod wyslac

napisz tutaj : Marie.Quinn@ir.cpginc.com

i zapytaj czy Twoj Cashback juz jest w trakcie realizacji
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nie wiem jak Was, ale mnie osobiście rozwalają tego typu promocje Canona. Nie mogą normalnie, jak ludzie upust zrobić, tylko później się trzeba bawić w jakieś wysyłanki...

Początki nałogu Awatar michal.s
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Dobrze że kodów nie trzeba wysyłać smsem najbliżej pełnej godziny
    Pozdrawiam - Michał Słonczyński

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Nie wiem jak Was, ale mnie osobiście rozwalają tego typu promocje Canona. Nie mogą normalnie, jak ludzie upust zrobić, tylko później się trzeba bawić w jakieś wysyłanki...
    własnie nie moga bo ta promocja trafiła by do sprzedawców a nie do klientów.... choc w naszym kraju to i tak nie ma znaczenia

SKRYTOBOJCA
    Guest

Domyślnie

Ehh w ElectroWorldzie sie nie zalapalem na 30D z kitem. A wiecej tego modelu nie maja zamiaru zamawiac :/
    W EuroRtvAgd maja AZ dwie sztuki, jedna w Wawie a druga w Poznaniu, za JEDYNE 5000zl

W koncu udalo mi sie dorwac JEDNA sztuke w Fotojokerze (Gdynia) za 4299zl wiec cena nie nadzwyczajna, ale przezyje.

Przywitajcie nowego Canoniarza

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Słuchaj oni dobrze kombinują, dlatego że jakby od razu dali zniżkę to nic by z tego nie mieli a tak to wezmą od nas kasę z dwa miesiące nią poobracają i będą zyski... Jak wiadomo, pieniądz robi pieniądz.. Typowa polityka finansowa jak w USA

Bywalec
    Miasto
    Pruszków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Kodu nie musza CI wysylac. Znaczy wysla albo i nie jesli do nich napiszesz. Przy tylu zgloszeniach raczej nie pamietaja ze komus trzeba kod wyslac

napisz tutaj : Marie.Quinn@ir.cpginc.com

i zapytaj czy Twoj Cashback juz jest w trakcie realizacji
    Dzieki za pomoc

ps. kobieta dostanie teraz tyle e-maili, ze sie zdziwi
    canon

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

czemu ma sie zdziwic. Pracuje w odpowiednim oddziale, niejedna promocje pewnie ma za soba wiec nie ma powodow do zdziwienia.

BO pewnie by sie i tak kombinowanki trafialy. Moge sie zalozyc ze w wielu sklepuach zamiast ceny isc o dana kwote w dol to utrzymalyby sie na tym samym poziomie lub troche poszlo w gore a sprzedawca o rzekomej promocji "nic nie wie"
    Mnie sie wydaje ze to co robi Canon jest ok bo przynajmniej ma pewnosc ze po swojej stronie wywiazuje sie z promocji.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Strona 24 z 56 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów