Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 5 z 393 PierwszyPierwszy ... 345671555105 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

ten sony mnie zaczyna zastanawiac _ i systemu nie 3ba by bylo zmieniac _ z tego co slyszalem to ma cos wyjsc bardziej zaawansowanego od alfa 100 czyli D5D ale nie cos co mialo by odpowiadac D7D

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

nastepca alfy

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axor Zobacz posta
    Moja przyleciała w minionym tyg. z Hawajów (cena porównywalna ze sklepową 30D w PL).
    Prosimy o wiecej szczegolow

A co do kupowania 30d zeby za kilka miesiecy wymienic go na na 5d to moim zdaniem mija sie z celem (no chyba ze ktos ma pekaty portfel no ale z watku autora nic takiego nie wynika )

pzdr

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    Prosimy o wiecej szczegolow

A co do kupowania 30d zeby za kilka miesiecy wymienic go na na 5d to moim zdaniem mija sie z celem (no chyba ze ktos ma pekaty portfel no ale z watku autora nic takiego nie wynika )

pzdr

Heheh kjoanna Skads to znam. Tyle ze akurat w tym przypadku to nie bylo planowane kupienie tego zeby za 3 miesiace zamienic swiadomie Jesli mialbym kupic 30D wiedzac ze za 2 miesiace kupie 5D to wolalbym od razu 5d. Do Autora watku - kupisz 30D i bedziesz odkladal kase dodatkowa na 5D... dlaczego zatem od razu nie kupic 5d a te kase ktora zbierasz od razu splacac za nabytek. Kupujac 30 i odsprzedajac napewno duzo stracisz. Jak dodasz mozliwosc faktury i cashbacku to te 30 D naprawde duzo teraz nie wychodzi, wiec aby atrakcyjnie sprzedac te puszke bedziesz musial solidnie obnizyc.(z doswiadczenia wiem ze ludzie wola nowe mimo wszystko)

A jak jeszcze teraz kupisz 5d to 580 zl dostaniesz zwrotu!
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 02-05-2007 o 11:53
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

Jeśli żyjesz bez 5d i nie miałeś go w rękach, a chcesz czekać do sierpnia, to przypadkiem się nie przymierzaj, zakochasz się od pierwszego wejrzenia w wizjer

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    Jeśli żyjesz bez 5d i nie miałeś go w rękach, a chcesz czekać do sierpnia, to przypadkiem się nie przymierzaj, zakochasz się od pierwszego wejrzenia w wizjer
    problem w tym ze ja po nocach nie moge spac _ bo to cudo juz mi w rece wpadlo przypadkiem

dzieki za wczesniejsze sugestie a propo 30D _ macie racje _ prawie nowe _ to lepiej kupic fabrycznie nowe
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    canona 30D mam mozliwosc kupic za 3200zl po odliczeniu w sklepie internetowym
    Ostatnio edytowane przez grzanka ; 02-05-2007 o 14:15 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

Miałem 30d i robiłem nim zdjęcia, moja żona mówiła że duży i nie wygodny, ale o jakości fotek ani słowa, jak dałem jej 5d i poprosiłem żeby coś pstryknęła to powiedziała że zdjęcia są super, a ona nie zna się na zdjęciach, rób jak uważasz ale tak jak pisali poprzednicy szkoda kasy na półśrodki !!!!!

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

,,problem w tym ze ja po nocach nie moge spac _ bo to cudo juz mi w rece wpadlo przypadkiem''
    co masz zrobić jutro zrób dzisiaj będziesz 5d cieszył sie o jeden dzień wcześniej a sen ci się przyda bo rzucisz wszystko i będziesz tym cudkiem pstrykał, pstrykał.... nie zastanawiaj się nawet
    pozdrawiam
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

hmm niby juz wszystko jasne _ czas mnie nie cisnie specjalnie _ kusza mnie 1,5kzl ktore moge zaoszczedzic biarac ta puche pod koniec sierpnia _ a co jesli sie sprawdzi teoria premiery i wypuszczenia sprzetu z duzym opoznieniem :/

czy grzechem bylo by zalozyc eLke 16-35 do 350d (bo tego mam w pracy) _ ale nigdy z niego nie korzystalem bo wolalem moja duza lady ??

Początki nałogu

Domyślnie

słyszałem z pewnego zródła że ma wyjsc w sierpniu 3,5D z wszystkimi bajerami z "Marków" więc warto czekać(nawet jeśli się premiera opóżni)

Strona 5 z 393 PierwszyPierwszy ... 345671555105 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów