ten sony mnie zaczyna zastanawiac _ i systemu nie 3ba by bylo zmieniac_ z tego co slyszalem to ma cos wyjsc bardziej zaawansowanego od alfa 100 czyli D5D ale nie cos co mialo by odpowiadac D7D
Tak
Nie
ten sony mnie zaczyna zastanawiac _ i systemu nie 3ba by bylo zmieniac_ z tego co slyszalem to ma cos wyjsc bardziej zaawansowanego od alfa 100 czyli D5D ale nie cos co mialo by odpowiadac D7D
nastepca alfy
Heheh kjoannaSkads to znam. Tyle ze akurat w tym przypadku to nie bylo planowane kupienie tego zeby za 3 miesiace zamienic swiadomie
Jesli mialbym kupic 30D wiedzac ze za 2 miesiace kupie 5D to wolalbym od razu 5d. Do Autora watku - kupisz 30D i bedziesz odkladal kase dodatkowa na 5D... dlaczego zatem od razu nie kupic 5d a te kase ktora zbierasz od razu splacac za nabytek. Kupujac 30 i odsprzedajac napewno duzo stracisz. Jak dodasz mozliwosc faktury i cashbacku to te 30 D naprawde duzo teraz nie wychodzi, wiec aby atrakcyjnie sprzedac te puszke bedziesz musial solidnie obnizyc.(z doswiadczenia wiem ze ludzie wola nowe mimo wszystko)
A jak jeszcze teraz kupisz 5d to 580 zl dostaniesz zwrotu!
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 02-05-2007 o 11:53
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Jeśli żyjesz bez 5d i nie miałeś go w rękach, a chcesz czekać do sierpnia, to przypadkiem się nie przymierzaj, zakochasz się od pierwszego wejrzenia w wizjer![]()
problem w tym ze ja po nocach nie moge spac _ bo to cudo juz mi w rece wpadlo przypadkiem![]()
dzieki za wczesniejsze sugestie a propo 30D _ macie racje _ prawie nowe _ to lepiej kupic fabrycznie nowe
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
canona 30D mam mozliwosc kupic za 3200zl po odliczeniu w sklepie internetowym
Ostatnio edytowane przez grzanka ; 02-05-2007 o 14:15 Powód: Automerged Doublepost
Miałem 30d i robiłem nim zdjęcia, moja żona mówiła że duży i nie wygodny, ale o jakości fotek ani słowa, jak dałem jej 5d i poprosiłem żeby coś pstryknęła to powiedziała że zdjęcia są super, a ona nie zna się na zdjęciach, rób jak uważasz ale tak jak pisali poprzednicy szkoda kasy na półśrodki !!!!!
,,problem w tym ze ja po nocach nie moge spac _ bo to cudo juz mi w rece wpadlo przypadkiem''
co masz zrobić jutro zrób dzisiaj będziesz 5d cieszył sie o jeden dzień wcześniej a sen ci się przyda bo rzucisz wszystko i będziesz tym cudkiem pstrykał, pstrykał.... nie zastanawiaj się nawet
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
hmm niby juz wszystko jasne _ czas mnie nie cisnie specjalnie _ kusza mnie 1,5kzl ktore moge zaoszczedzic biarac ta puche pod koniec sierpnia _ a co jesli sie sprawdzi teoria premiery i wypuszczenia sprzetu z duzym opoznieniem :/
czy grzechem bylo by zalozyc eLke 16-35 do 350d (bo tego mam w pracy) _ ale nigdy z niego nie korzystalem bo wolalem moja duza lady ??
słyszałem z pewnego zródła że ma wyjsc w sierpniu 3,5D z wszystkimi bajerami z "Marków" więc warto czekać(nawet jeśli się premiera opóżni)