Strona 21 z 56 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Dopiero zaczyna Awatar Barth

Domyślnie

Ja tam wyciąłem całą boczną ściankę z pudełka i wysyłam.
    Niech sobie sami odklejają kody i wybierają ten który im pasuje

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    (....) w jednym media m. powiedzili mi wprost ze canon polska nie dostarcza im sprzetu wiec nawet nie mam co sie ludzic zeby u nich kupic... w drugim media mieli dzwonic z cena i terminem dostepnosci body oczywiscie zapomnienili wiec sie upomnialem po tygodniu i znow uslyszalem ze canon polska nie chec sprzedawac im sprzetu! dla mnie to jakas chora sytuacja zeby taki kolos jak MEDIA M. mial problemy ze sprowadzeniem sprzetu Canona! no ale tak to widac musi byc w naszym kraju ze sprzet i tak kupujemy od sasiadow za odra... (....)
    Media i Saturn (ta sama firma) chyba mają coś na pieńku z Canonem , bo z lustrzankami canona u nich kiepściutko.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Monastor
    Guest

Thumbs down

Ta promocja jest do bani... przynajmniej w tym kraju
    Chciałem kupować Canona 400D i już mnie palce swędziały, bo był za 2300 zł w najtańszym sklepie internetowym, a tu nagle promocja na 20-lecie EOS i wszystkie sklepy podnoszą cenę o 200 zł

Niby ze zwrotem wychodzi taniej niż przedtem, ale perspektywa całej grzebaniny z paragonami, fakturami, kodami, wysyłaniem do Irlandii i międzynarodowymi przekazami bankowymi za bardzo mnie przeraża :-|
    Nie wspominam już że nie wiadomo ile wyniosą te opłaty bankowe itd.
    Poza tym to jest proces, w którym wszystko może bardzo łatwo nawalić.
    Canon zrobił to tak, żeby było 20 etapów zwrotu, z których na każdym może się stać coś co uniemożliwi zwrot??:

Chyba poczekam do lipca. Mam nadzieję, że kiedy promocja się skończy to aparaty wrócą do starych cen.

Maxxio
    Guest

Domyślnie

Moze mi ktos powiedziec gdzie jest numer fabryczny ???? Bo wypelniajac to zgloszenie trzeba podac numer fabryczny a ja nie wiem ktory to a nie chce popelnic bledu? mam zestawa 30D + obiektyw?

Bywalec

Domyślnie

Numery fabryczne to te, które są na dole korpusu i na dole obiektywu.

AndyN
    Guest

Domyślnie

Czy numer na wycinku (dokładnie ten: xxxxBxxx[AA]) macie identyczny z numerem fabrycznym np. body aparatu? Czy to kompletnie inny numer?

Bywalec

Domyślnie

Zupełnie inny.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Offtop o zakupach w USA zbednie zapoczatkowany przez kolege tommygun wyladowal tu http://canon-board.info/showthread.php?p=311529

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Ja mam za to inne pytanie. Jesli kupuje sie zestaw KIT to jak wyglada sprawa wypelnienia wniosku zwrotu? Faktura jest jedna na zakup, w formularzach do wypelnienia jest zwrot za obiektyw i body ale nie razem. Czy ktos mial podobna zagadke? Czy wypelniam oddzielny wniosek na obiektyw i body a dolaczam jednen paragon i kody... Mam nadzieje ze nie zamotalem za bardzo ale chyba wiece o co chodzi.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Ja mam za to inne pytanie. Jesli kupuje sie zestaw KIT to jak wyglada sprawa wypelnienia wniosku zwrotu? Faktura jest jedna na zakup, w formularzach do wypelnienia jest zwrot za obiektyw i body ale nie razem. Czy ktos mial podobna zagadke? Czy wypelniam oddzielny wniosek na obiektyw i body a dolaczam jednen paragon i kody... Mam nadzieje ze nie zamotalem za bardzo ale chyba wiece o co chodzi.
    W Twoim przypadku - oddzielnie wniosek na każdy gadżet objęty promocją - i do każdego wniosku kserokopia paragonu (jeśli masz na jednym kilka obiektywów lub zestaw to kserujesz i dołączasz oddzielnie do każdego wniosku)
    Oj zamotałeś wystarczy troszkę poczytać:

http://canonlensacc2007.onlinerebates.com/faq.aspx

Istotne sa też zapisy w FAQ dotyczące kodów paskowych :
    " ... Q. Jakie kody paskowe należy wysłać do firmy Canon?

A. 1. Jeżeli zakupiono zestaw foto, to wyślij kod paskowy wycięty z zewnętrznego pudełka + kod paskowy z pudełka obiektywu i/lub akcesoriów.

2. Jeżeli zakupiono zestaw obiektywów, to wyślij kody paskowe wycięte z obu pudełek obiektywów.

3. Jeżeli zakupiono EOS 400D, 30D, 5D lub jeden z 22 obiektywów lub akcesoriów, to dostarcz kod paskowy z pudełka każdego produktu.

Gdy zakupiono EOS 30D + EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM + Speedlite 430EX, to wymagany jest kod paskowy z zewnętrznego pudełka i z pudełka EOS 30D.

Gdy zakupiono EOS 30D + EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM + EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM, to wymagany jest kod paskowy z zewnętrznego pudełka i z pudełka EOS 30D.

Gdy zakupiono korpus EOS 5D Body + EF 24-105mm f/4L IS USM + EF 100-400mm 4.5-5.6 L IS USM, to wymagany jest kod paskowy z zewnętrznego pudełka i z pudełka EOS 5D.

Strona 21 z 56 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów