Strona 20 z 56 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

ja wycialem wszystkie kody a dwa udalo mi sie ladnie odkleic bez niszczenia pudelka... list do irlandii poszedl juz chyba z dobry tydzien temu i pozostaje czekac ze sie uda... dodam ze sprzedawca na allegro troche mnie naciagnal i sam nie wiem czy dobrze zrobilem... zaproponowal ze za dodatkowe 100zl wiecej do ceny body podesle kody do obiektywu 17-85IS... co daloby mi dobre 900zl zwrotu... oferta kuszaca i zaryzykowalem zamiast 3750 zaplacilem 3850 za body... de facto pudelko ktore otrzymalem nalezalo wlasnie do zestawo 30d + wspomniany obiektyw wiec ewidentnie rozdzielil parke... zobaczymy co z tego bedzie i czy jakikolwiek zwrot otrzymam...

ps. rachunek oczywiscie otrzymalem niemiecki i jest na nim ujete i body i obiektyw :]

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    ja wycialem wszystkie kody a dwa udalo mi sie ladnie odkleic bez niszczenia pudelka... list do irlandii poszedl juz chyba z dobry tydzien temu i pozostaje czekac ze sie uda... dodam ze sprzedawca na allegro troche mnie naciagnal i sam nie wiem czy dobrze zrobilem... zaproponowal ze za dodatkowe 100zl wiecej do ceny body podesle kody do obiektywu 17-85IS... co daloby mi dobre 900zl zwrotu... oferta kuszaca i zaryzykowalem zamiast 3750 zaplacilem 3850 za body... de facto pudelko ktore otrzymalem nalezalo wlasnie do zestawo 30d + wspomniany obiektyw wiec ewidentnie rozdzielil parke... zobaczymy co z tego bedzie i czy jakikolwiek zwrot otrzymam...

ps. rachunek oczywiscie otrzymalem niemiecki i jest na nim ujete i body i obiektyw :]

Jesli by ci nie dal paragonu na obiektyw to mozglbys w ogole nic nie dostac. Tego typu zabiegi jak rozdzielanie zestawow jest nielegalne i nie po to Canon to skladal i dawal atrakcyjna cene zeby ktos zmienial zasady. No ale jak to zwykle Polacy szukaja gdzie by tu dodatkowa kase zarobic. Chcialem wczoraj kupic BODY 5D (sklepu nie bede podawal ale to w Krakowie jest) Przyszedlem po odbior body a facet wystawia mi pudlo po zestawie Kitowym 5D + 24-105 gdzie w srodku jest bialy karton z 5d. Obiektyw zostal sprzedany wczesniej. No i co? I guzik! Canon nie odda kasy bo kod z pudla swiadczy o tym ze jest to zestaw KIT a paragon potwierdza ze zakupione bylo tylko BODY wiec cos sie nie zgadza. COraz bardziej denerwuje mnie taka polityka. CHcesz cos kupic legalnie, dajesz pieniadze do sklepu a tu ciagle kombinowanie jakby klientowi wcosnac i jeszcze dobrze zarobic. Jesli ktos podobnie kupuje z ROZKITOWANYCH Kitow to niech sie nie ludzi ze dostanie zwrot. Informacja ze zrodla Canona. Ja oczywscie podziekowalem za taki towar. WOle sprzedac moje nowiutkie 24-105 i kupic oficjalny KIT zestaw z tym samym obiektywem (ktory na dodatek wyjdzie mnie taniej niz BODY oddzielnie z 24-105) niz wspierac takie nie do konca legalne akcje.

Poza tym nie wiem czy w przypadku KITU dozwolone jest wystawianie 2 oddzielnych paragonow. W koncu kupuje sie zestaw!
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Coś już napisał Awatar zjawa
    Miasto
    Gdańsk / Bydgoszcz

Domyślnie

ah wybaczcie

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Tego typu zabiegi jak rozdzielanie zestawow jest nielegalne i nie po to Canon to skladal i dawal atrakcyjna cene zeby ktos zmienial zasady[...]
    to jest Polska wlasnie "kraj odwroconych mozliwosci" jak mawial moj profesor :-) ja zanim zostalem zmuszony do kupna aparatu przez allegro zadzwonilem do miejscowego fotojokera i 2 media markt ktore mam w poblizu... w fotojokerze cena widniala 4800 za body (bylem wstanie dac do 400zl wicej zeby tylko fizycznie kupic aparat ale 1000zl wicej to przesada), w jednym media m. powiedzili mi wprost ze canon polska nie dostarcza im sprzetu wiec nawet nie mam co sie ludzic zeby u nich kupic... w drugim media mieli dzwonic z cena i terminem dostepnosci body oczywiscie zapomnienili wiec sie upomnialem po tygodniu i znow uslyszalem ze canon polska nie chec sprzedawac im sprzetu! dla mnie to jakas chora sytuacja zeby taki kolos jak MEDIA M. mial problemy ze sprowadzeniem sprzetu Canona! no ale tak to widac musi byc w naszym kraju ze sprzet i tak kupujemy od sasiadow za odra... IMHO Canon powinien zrobic specjalna osobna promocje dla Polakow swoja droga jakby sprzet stanial na okres promocji o te 200-300zl to by bylo chyba to bardziej sprawiedliwe i lepsze/szybsze rozwiazanie dla Canona i dla nas... aha pamietacie jak rok temu albo moze i dwa byla promocja na 350d plus grip za 1zl? nikt w polsce chyba nie zalapal sie na taka promocje za to gripy lataly na allegro po 250 zl haha

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Mazury Zach.

Domyślnie

... aha pamietacie jak rok temu albo moze i dwa byla promocja na 350d plus grip za 1zl? nikt w polsce chyba nie zalapal sie na taka promocje za to gripy lataly na allegro po 250 zl haha
    Ja się załapałem 8) . Kupiłem na allegro od serwisu RENAULT, a oni dostali jako premię za kupno iluś tam beczek oleju TOTAL

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

to jest Polska wlasnie "kraj odwroconych mozliwosci" jak mawial moj profesor :-) ja zanim zostalem zmuszony do kupna aparatu przez allegro zadzwonilem do miejscowego fotojokera i 2 media markt ktore mam w poblizu... w fotojokerze cena widniala 4800 za body (bylem wstanie dac do 400zl wicej zeby tylko fizycznie kupic aparat ale 1000zl wicej to przesada), w jednym media m. powiedzili mi wprost ze canon polska nie dostarcza im sprzetu wiec nawet nie mam co sie ludzic zeby u nich kupic... w drugim media mieli dzwonic z cena i terminem dostepnosci body oczywiscie zapomnienili wiec sie upomnialem po tygodniu i znow uslyszalem ze canon polska nie chec sprzedawac im sprzetu! dla mnie to jakas chora sytuacja zeby taki kolos jak MEDIA M. mial problemy ze sprowadzeniem sprzetu Canona! no ale tak to widac musi byc w naszym kraju ze sprzet i tak kupujemy od sasiadow za odra... IMHO Canon powinien zrobic specjalna osobna promocje dla Polakow swoja droga jakby sprzet stanial na okres promocji o te 200-300zl to by bylo chyba to bardziej sprawiedliwe i lepsze/szybsze rozwiazanie dla Canona i dla nas... aha pamietacie jak rok temu albo moze i dwa byla promocja na 350d plus grip za 1zl? nikt w polsce chyba nie zalapal sie na taka promocje za to gripy lataly na allegro po 250 zl haha
    Ja pytalem w kilku sklepach to oni za body 5d liczyli sobie X + 580 zl. a jak sie pytalem dlaczego to mowia ze cena w ostatecznosci i tak mi wyjdzie X bo te 580 zl dostane od Canona zwrotu. Ciekawe! Myslalem ze to dziala na zasadzie X-580 zl.

CO do promocji to nie moga zrobic tak ze sprzet potanialby o te 200-300 zlotych bo sklepy zaczelyby i tak kombinowac jakby zgarniac promocje. Zawsze mozna powiedziec ze w moim sklepie takiej promocji nie ma. Uwierz ze wielu darowaloby sobie szukanie sklepu z promocja.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Ja kupiłem 30D + Kit w elektro world ... z paragonem i na RATY 0% ... za 3999
    cena nie dość ze 200 lepsza niż na allegro z FV to jeszcze sam osobiście widziałem jak pani przyniosła z magazynu i zrywała plomby z pudła abym mógł sobie pooglądać (po zakupie) ....

panowie praktyki polskich handlarzy (nie handlowców) są ŻENUJĄCE !!!! to co piszecie to jawne kpiny i cwaniactwo ... JaBLAM brawo ... wyobrażam sobie jakiego karpia strzelił frajer od 5D...

EDIT : wow swietnie kupiłem na allegro poszły ceny do gory w tej chwili ok 4200 za samo body , ostatnio podejmuje dobre decyzje finansowe
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 28-04-2007 o 18:22

Maxxio
    Guest

Domyślnie

Moze mi ktos pomoc bo wypelniam to zgloszenie i jak wybralem juz produkt EOS 30D EF-S 17-85 IS USM Kit - zestaw z obiektywem to obok musze wpisac Numer fabryczny gdzie go znalesc, ktory to jest ??? Dzieki za pomoc

SKRYTOBOJCA
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    Ja kupiłem 30D + Kit w elektro world ... z paragonem i na RATY 0% ... za 3999
    Oooo super, wlasnie szukalem po Trojmiescie 30D z kitem w dobrej cenie i dzieki Tobie juz wiem gdzie szukac

THX!

A te raty 0% to na 10 miesiecy czy mozna wiecej?
    I czy ta cena jest promocyjna? Tzn. czy nie jest ograniczona czasowo?

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Ostatnio widziałem jeszcze sztukę , cena była normalna, tak 10 rat , i kupowałem własnie w Gdańsku, gdzie obecnie mieszkam na jakis czas

pozdro !

Strona 20 z 56 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów