Tutaj możesz się dogadać z ludźmi z Wawy i porobić zdjęcia. Pokażą Ci gdzie i jak można to najlepiej zrobić. Jak Ci się uda to może nawet samego Viteza spotkasz :P
Ta... jasne. Jak na razie pisalem - kto jedzie na lotnisko niech da znac (bo ja niesamochodowy a tluc sie autobusem+piechota w najlepsze miejsca to naprawde fatyga). I w ciagu tych paru miesiecy... 1 sms od stratusa i cisza. Beze mnie jezdza paskudy
Ta... jasne. Jak na razie pisalem - kto jedzie na lotnisko niech da znac (bo ja niesamochodowy a tluc sie autobusem+piechota w najlepsze miejsca to naprawde fatyga). I w ciagu tych paru miesiecy... 1 sms od stratusa i cisza. Beze mnie jezdza paskudy
ty niedobry jestes to sie nie dziw ze Cie brac nie chcą :-P :-P :-P :-P :-P :-P
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
DOBRE!
Vitez, prześlij mi na PW swój numer telefonu. Być może będę za tydzień w Wawie to się nad Tobą z Czarkiem ulitujemy. Przy okazji byś jakieś ciekawe miejsca w stolycy pokazał
Ah... no tak myslalem ze musi cos ze mna jest nie tak... ale na tym forum spotterskim nie powinni mnie znac z tej zlej strony... chyba , bo tam to Czarek robi za tego zlego