Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Wyświetlacz 400D

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie Wyświetlacz 400D

Wczoraj wysiadając z auta wypadł mi aparat i spadł na ziemię. Rano, chcąc go przygotować do dzisiejszych fotek okazało się, że cały wyświetlacz jest rozwalony. I teraz pytanie ile takie coś może kosztować i czy mam szanse na naprawę gwarancyjną? Nie używałem wyszukiwarki bo mi reklama Sigmy zasłania.

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie

Poza tym że łącze się w bólu z Tobą, to z tą wyszukiwarką to dość śmieszne co mówisz. Dużo o tym pisano na forum, zresztą gdy dasz, przynajmniej w firefoxie, otwórz w nowej karcie, problem wyszukiwarki znika, życzę abyś znalazł równie proste i mało kosztowne rozwiązanie problemu głównego...
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Domyślnie

Mogę tylko powiedzieć ze miałem to samo w kompakcie (canon s60) i za wymianę na Żytniej zapłaciłem dokładnie 48zł + wysyłka. Ale tam wyświetlacz 1,8". I powiem tylko, że mimo, że w serwisie, to i tak ślad niestety zostaje. Proponuję po prostu zadzwonić do serwisu Canona i wszystko powiedzą.

Szans na wymianę gwarancyjną niestety nie ma, nawet za przesyłkę musisz płacić. Chyba że wciśniesz jakąś dobrą ściemę, że to np. od mrozu

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No raczej tylko Żytnia Cię ratuje. Ja bym nie ściemniał. Po prostu zadzwoń i zapytaj co i jak.
    http://www.fotovideo-csi.pl/kontakt/
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Jutro moje maleństwo odjeżdża z Kochaną koleżanką do Warszawy na Żytnią. Koszt samego wyświetlacza to 240zł + robocizna, którą ustalą jak aparat będą mieli u siebie. Morał taki, że trzeba uważać co się robi ze sprzętem.

Domyślnie

Wydaje sie że cena rozsądna..

Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Dzisiaj aparat wrócił do mnie Jest znowu cały i zdrowy, a to wszystko za "jedyne" 333,50zł! Mam nadzieje, że to ostatnie odwiedziny na Żytniej.

Dopiero zaczyna Awatar Barth

Domyślnie

Hey!

Widzę że masz ustawione zdjęcie 300D to tak apropos canona czy to
    zamiłowanie do MB?
    Pytam bo ja mam 240D hehe... Zapraszam na forum MB/8

http://www.w114-115.org.pl/forum/

Pozdrawiam i powodzenia z nowym LCD

Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Avatar to z powodu Canona, bo miałem kiedyś 300D Mercedes sąsiada, ale zdaje się, że już zakończył swój żywot na złomie.

Uprawnienia umieszczania postów