Strona 16 z 56 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

kuna ludzie ... w Elektro World sprzedają 30D z Kitem po 3999 z legalnej dystrybucji i bez najmniejsszych problemów ... odpuście firmy które KRADNĄ VAT ... a taki foto it z tego co piszecie 100% obraca towarem NIELEGALNIE....
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 18-04-2007 o 07:44

Bywalec

Domyślnie

No niestety już się stało i wielu kupiło w fotoit. Niedługo robimy na nich wyprawę krzyżową i będzie po sprawie

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    kuna ludzie ... w Elektro World sprzedają 30D po 3999 z legalnej dystrybucji i bez najmniejsszych problemów ... odpuście firmy które KRADNĄ VAT ... a taki foto it z tego co piszecie 100% obraca towarem NIELEGALNIE....
    kupilam w fotoit, bo nie dalej jak w styczniu
    polecono mi ich w serwisie na zytniej!

szlag mnie trafia na mysl, ze byc moze wsparlam
    jakas nielegalna dzialnosc

Bywalec

Domyślnie

Nie przejmuj się. Jak coś, to się do nich za tydzień wybierzemy i zrobimy borutę. Dzwoniłem chyba w poniedziałek i usłyszałem hasło, które powtarzają jak mantrę - po 20. kwietnia. Tak więc po 20 możemy się wybrać, przy czym przekręcę jeszcze do nich w piątek aby się zapytać czy można Wg mnie możemy być spokojni - jak nie dadzą po dobroci, to ich przyciśniemy. A jak to nic nie da, to odwołamy się do wyższych instancji :razz:

Katinka
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbig Zobacz posta

... TIP... nie wystawia Tobie rachunku, ale może dać co najwyżej ten oryginalny, nie masz cashbacku. Sprzęt kupujesz w normalnym sklepie i masz zwrot (a przynajmniej powinieneś mieć ) lub u TIPa, który kupił np. w Niemczech 1. kwietnia lub później.

to TIP wystawia rachunek czy nie? Domyślam się, że jak wystawia to cena jest z VAT-em?

K.

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Fotopanorama w Krakowie tez dala mi na obiektywy wydruki z komputera na 30D oraz 70-200L jako dowody zakupu. (Ale przy zakupie Tamrona dostalem paragon dopiety do gwarancji) Do tego wszystkie gwarancje mam Canon Polska ale numer wpisywany jest recznie oraz co to za szklo. (Na Tamronie numer obiektywu wybity jest na gwarancji) . Jak zawozilem na Zytnia sprzet i pokazywalem te dowody zakupu to nie robili zadnych problemow ze to nie jest wydruk z kasy. Do Canona po promocje 30D tez wysylalem ksero tego wydruku o zakupie. Pieniadze otrzymalem. Wiem ze masa sklepow i sprzedawcow prowadzi strategie ze przy zakupie z faktura doliczaja sobie 200 zl albo cos w tych granicach. Na razie nie mialem zapotrzebowania na fakture, ale moze cos jest nie w porzadku?
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Coś już napisał Awatar Pavlik
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

ja kupiłem u fotobasi 400D z kitem nieświadomy wogole cashbacku. chcę wypełnić formularz na stronie canona ale podczas wyboru produktu występuje tylko 400D korpus i ani śladu zestawu ani nawet kita osobno, anybody ma podobny problem czy powinno pójść gładko ??
    still learning...ale idzie jak krew z nosa ??:

pawellewandowski.com

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Za takie szkla jak 24-105 czy 70-200 oddaja jakies marne grosze.. a za syf jak EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM ktory i tak kosztuje nawet 1600 zl oddaja az 580 zł. NIedlugo to beda do tego doplacac zeby im z magazynow zeszlo!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Pavlik Zobacz posta
    ja kupiłem u fotobasi 400D z kitem nieświadomy wogole cashbacku. chcę wypełnić formularz na stronie canona ale podczas wyboru produktu występuje tylko 400D korpus i ani śladu zestawu ani nawet kita osobno, anybody ma podobny problem czy powinno pójść gładko ??

z kodu na pudelku bedzie chyba wynikalo z tego ze to byl zestaw KIT. Z drugiej strony to by bylo glupie jakby sie okazalo ze za oddzielnie kupione body oddadza kase a za KIT zestaw juz nie. Ale jaki problem napisac maila do Irlandii? Jak ktos ma tlenofon czy inne Koncety mozna zadzwonic i wyjasnic. Jak mnioe nurtowala promocja 30D i watpliwosci mialem to zadzwonilem do zrodla. Bo nawet w Canon Polska ciagle co innego mowili.
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 18-04-2007 o 20:32 Powód: Automerged Doublepost
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pavlik Zobacz posta
    ja kupiłem u fotobasi 400D z kitem nieświadomy wogole cashbacku. chcę wypełnić formularz na stronie canona ale podczas wyboru produktu występuje tylko 400D korpus i ani śladu zestawu ani nawet kita osobno czy powinno pójść gładko ??
    Pavlik, na pewno pojdzie gladko, przeciez nie jest wymogiem promocji, zeby czlowiek kupil samo body z zaslepka
    80 euro za 400D Ci sie nalezy i juz :-D

Cytat Zamieszczone przez Zbig Zobacz posta
    Nie przejmuj się. Jak coś, to się do nich za tydzień wybierzemy i zrobimy borutę. Dzwoniłem chyba w poniedziałek i usłyszałem hasło, które powtarzają jak mantrę - po 20. kwietnia. Tak więc po 20 możemy się wybrać, przy czym przekręcę jeszcze do nich w piątek aby się zapytać czy można Wg mnie możemy być spokojni - jak nie dadzą po dobroci, to ich przyciśniemy. A jak to nic nie da, to odwołamy się do wyższych instancji :razz:
    Zbig, ja akurat bylam u nich w poniedzialek, bo zadzwonilam, proszac o wystawienie paragonu, powiedzieli, zebym przyjechala, wiec przyjechalam - i tu stary numer: przez telefon wszystko spoko, a na miejscu juz nie tak pieknie. Ale pomoglo mi, ze Ty pokazales tu na forum paragon od nich - wydrukowalam go i pokazalam, mowiac, ze kolega nabyl u nich sprzet dwa dni wczesniej i paragon otrzymal, wiec ja tez grzecznie prosze. Panowie odbyli szeptana kunsultacje, w wyniku ktorej otrzymalam paragon na obiektyw kupiony po cenie sklepowej i odmowe wystawienia paragonu na body kupione po cenie z allegro. "Sama pani sie zgodzila, ze bez papierow" - powiedzieli. No, to nie do konca tak, bo kupujac body, zgadzalam sie na brak gwarancji producenta, ale nie na brak papierow w ogole... Coz, okazalam sie losiem, na drugi raz bede uwazac.
    W kazdym razie dzieki Tobie mam paragon na obiektyw i moge sie ubiegac o cashback, bo z postu JaBlama wynika, ze taki wydruk do niego uprawnia:

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Fotopanorama w Krakowie tez dala mi na obiektywy wydruki z komputera na 30D oraz 70-200L jako dowody zakupu.
    Jak zawozilem na Zytnia sprzet i pokazywalem te dowody zakupu to nie robili zadnych problemow ze to nie jest wydruk z kasy. Do Canona po promocje 30D tez wysylalem ksero tego wydruku o zakupie. Pieniadze otrzymalem.
    no to mam nadzieje, ze ja tez otrzymam :-D

Za takie szkla jak 24-105 czy 70-200 oddaja jakies marne grosze.. a za syf jak EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM ktory i tak kosztuje nawet 1600 zl oddaja az 580 zł. NIedlugo to beda do tego doplacac zeby im z magazynow zeszlo!
    az sprawdzilam, bo myslalam, ze sie pomyliles - ale rzeczywiscie!
    taki sam zwrot za to badziewie jak za 5D...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

(....).. a za syf jak EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM ktory i tak kosztuje nawet 1600 zl oddaja az 580 zł. NIedlugo to beda do tego doplacac zeby im z magazynow zeszlo!
    IMO przesadzasz i to dość mocno .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 16 z 56 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów