Wolalbym zeby ktos cos ze mna ustalal, jak kogos zabiera - pisalem wczesniej o tym. Chcialbym uniknac sytuacji, ze nie wejdziemy gdzies bo bedzie tlum ludzi mimo ze zapowiadalem jakies 10 osob wlascicielowi terenu. Ile was jedzie z Alicją?
Skasowali mi ;(
Ja planowałem że będę miał ze sobą wyzwalanie radiowe do oświetlenia i fotocelę, ale niestety nie jestem w to zaopatrzony![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Chyba że takBo jakoś w temacie była rozmowa o wyzwalaniu radiowym, więc wspomniałem i teraz
P.S. Samobójstwo 5:30 na nogach muszę byc![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Tak przypomniało mi się, dla miłośników ptaków: w dawnych czasach[czyt. 6-7 lat temu] po tamtejszych polach chadzały bażanty. Może i teraz chadzają?Dla kogo nie starczy modelek idzie na bażanty
Do jutra!
Pzdr,
Tomek
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Moje auto bedzie pelne kobiet :cool:
Skasowali mi ;(