Napisz na plfoto, że robione 3 megapikselowym telefonem
Profesjonaliści:
Napisz na plfoto, że robione 3 megapikselowym telefonem
Profesjonaliści:
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Full profeskaTo jest boskie... Mungo to jest boskie
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Ostatnio edytowane przez mungo ; 07-04-2007 o 15:50 Powód: Automerged Doublepost
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
a ja takie zdjecie zrobilamnie wiem tylko czy umiem upload robic jak trzeba.. mam nadzieje, ze sie wyswietli
![]()
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
amper - tej lasce to trzeba będzie zaproponowac kolejną sesję![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Tylko niech się ogoli![]()
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
A gdzieście Pany tego softa wpięli![]()
Pozazdrościć Tylko wypadu.
Czekam na Fotki![]()
5D + L
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net