Zamieszczone przez Feelip To ja tak troche OT podczepie sie, co moze przyczyna lekkiego rozmazywania sie tego info ? Zle umiejscowiona matowka.
Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zle umiejscowiona matowka. Matówka w tym przypadku nie ma nic do rzeczy. Wyświetlacz w wizjerze o ile pamiętam znajduje się nad pryzmatem i jego obraz jest "dodawany" do obrazu z matówki. Rozmazanie to pewnie wina niewłaściwego ustawiania korekcji w wizjerze.
Zamieszczone przez Feelip To ja tak troche OT podczepie sie, co moze przyczyna lekkiego rozmazywania sie tego info ? Zamieszczone przez Bagnet007 Rozmazanie to pewnie wina niewłaściwego ustawiania korekcji w wizjerze. u mnie byl podobny problem i rzeczywiscie wina lezala w zle ustawionym wizjerze. wystarczylo pokrecic "regulacja celownika" i problem znikl.
Zamieszczone przez Szamot u mnie byl podobny problem i rzeczywiscie wina lezala w zle ustawionym wizjerze. wystarczylo pokrecic "regulacja celownika" i problem znikl. Nie no nie przesadzajcie hehe wizjer dobrze ustawiony, wlasnie myslalem ze to moze matowka ale jak nie to moze to moj wzrok juz nie bardzo
Zasady na forum