Ostatnio edytowane przez sergi ; 15-03-2007 o 20:04
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
A jakie zdanie macie odnośnie "enchanced licence" czy jest to faktycznie opłacalne aby osoby trzecie wykorzystywały wasze zdjęcia czy ustawiacie tę opcję tylko dla tych "gorszych fotek"?
jestem 3 dni na shutterstocku i jest naprawde sympatycznie
Ale już zauważyłem coś dziwnego. Zdjęcia najlepiej sprzedają się w dniu dodania do katalogu. 3 razy już dodawałem zdjęcia do bazy i za każdym razem "nowości" sprzedawały się najlepiej. A bestsellery z dnia poprzedniego znacznie słabiej. Dlaczego tak jest?
PS. Wiem ze 3 dni to NIC ale...
Bo są na górze listy z najnowszych .....
Ostatnio edytowane przez sergi ; 16-03-2007 o 23:48
ludzie są leniwi ..... a przeglądając regularnie stocki można poprzez oglądanie najnowszych, bez wchodzenia w kategorie śledzić nowości ...
A ja mam pytanko, w przypadku np SHutterstock czy innych ile udalo sie wam tak naprawde zarobic na sprzedazy fotek? Reklamy skutecznie zachecaja tylko jak to sie ma z pokryciem w rzeczywistosci?
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
No wlasnie zrobilem i juz wiem. Dzieki. Przegladalem na poczatku ale wiele odpowiedzi zaczynalo spychac na inne troy wiec czytalem wyrywkowo. Przelecialem teraz wszystko i wszysto jasne![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Przeszukaj ten wątek i jest tu napisane jaki PIT się stosuje.