Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 128

Wątek: Ogromna obnizka na Sandisk

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Jablam gdzie kupowałeś bo podjechałbym se w poniedz lub nawet jutro...

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

A na opakowaniu jest jakaś informacja o C1? pytam bo w zaprzyjaźnionym sklepie mają sandisk extreme III ale nie ma żadnej informacji na opakowaniach..
    Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    A na opakowaniu jest jakaś informacja o C1? pytam bo w zaprzyjaźnionym sklepie mają sandisk extreme III ale nie ma żadnej informacji na opakowaniach..
    Pozdr
    Artur
    Artur, dzwoniłem do Grześka, nic o C1 nie wiedzą, nie mają. Przyjdź do mnie do pracy w poniedziałek (PM). Dam ci karte i czytnik (firewire) to sobie wszystko zobaczysz. Chcesz to ci dam moja karte (2 GB, EIII) a ja kupie nową, w ram net pl oczywiście.

edit
    tak, na górze czarnego pudełka jest PhaseOne C1, Get More From Raw
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 16-03-2007 o 22:51

Dopiero zaczyna Awatar Maxel

Domyślnie

Witam,
    Również ja z zakupem borykałem się od dwóch miesięcy. I jak się znalazła rozsądna propozycja od sprzedawcy, który ma realny sklep. Nie miałem wątpliwości. Tym bardziej,że wcześniej kupowałem karte synowi do PSP.
    Jest szok ale na 5 prób odbioru kart od sprzedawcy 5 było podróbami.

Do tej pory użytkowałem PRETEC III x 133 wydaje mi się , że ta nowo zakupiona EXTREME jest szybsza. Nie wiem jak zmierzyć prędkość nie mam czytnika. Jeżeli ktoś będzie chciał i miał pomysł to mogę takowe testy uczynić.
    max

Domyślnie

Pozdr
    Artur
    Na tekturowym opakowaniu jest naklejka, jak poniżej.
    Sam kupowałem na allergo i wszystko było OK.

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Jablam gdzie kupowałeś bo podjechałbym se w poniedz lub nawet jutro...

Dphoto. ALe musisz pytac na Lwowskiej bo ja z Basztowej dzisiaj ostatnia sztuke wzialem. W fotopanoramie maja ja po 285 zl co jest ciut drogo.

po 239 (albo zblizone) maja jeszcze w Sklep Cyber Shop Os. Dywizjonu 303 21c, 31-873 Kraków Tel/Fax: (12) 648 00 81, 602 15 66 80, 606 20 51 16 ale bylem za leniwy zeby podjechac. 10 zl roznicy to nie byl majatek a kupilem wracajac z miasta do domu.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

dzieks jablam, jestes debesciak..;-) pytałem dzis w fotopanoramie na gadulcu czy puszczą po podobnej cenie,ale bez odzewu wiec prosił się nie bedę..
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 17-03-2007 o 00:17

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Artur, dzwoniłem do Grześka, nic o C1 nie wiedzą, nie mają. Przyjdź do mnie do pracy w poniedziałek (PM). Dam ci karte i czytnik (firewire) to sobie wszystko zobaczysz. Chcesz to ci dam moja karte (2 GB, EIII) a ja kupie nową, w ram net pl oczywiście.

edit
    tak, na górze czarnego pudełka jest PhaseOne C1, Get More From Raw
    Akurat nie o Grześku pisałem - tylko o innym sklepie - tym razem komputerowym - mam ich trochę zaprzyjaźnionych ;-) tylko trzeba wiedzieć czego szukać.. - kartę 2 Gb mam - myslałem o 4 Gigowej - ale jak mam zdjęcie i wiem czego szukac na pudełku to sobie zobacze na opakowaniu czy mają akurat te z kuponem..

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Akurat nie o Grześku pisałem - tylko o innym sklepie - tym razem komputerowym - mam ich trochę zaprzyjaźnionych ;-) tylko trzeba wiedzieć czego szukać.. - kartę 2 Gb mam - myslałem o 4 Gigowej - ale jak mam zdjęcie i wiem czego szukac na pudełku to sobie zobacze na opakowaniu czy mają akurat te z kuponem..

Pozdr
    Artur
    Otworz w sklepie pudelko i zobacz czy jest kartonik z numerem. Juz wiem z kilku przypadkow ze pomimo ze byla naklejka to kartonika nie bylo w srodku. Akurat kartonik nie jest w plastikowym pudelku wiec latwo sprawdzic.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu Awatar SdoubleU
    Miasto
    Poznań, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Ja kupilem dzisiaj moja za 250zl w Krakowie. 4GB Extreme III. Z tylu karty mam tabelke, u mnie caly przod karty jest hologramowy (nie wiem o co chodzi z tymi srebrnymi co podajecie.) u mnie napis jak i cale tlo pod swiatlo przechodzi roznymi kolorami, do tego oczywiscie dostalem etui na 2 karty, kupon aktywacyjny na C1 , plytke z programem do Rescue i kilkanascie roznych dokumentow. Wszystko zapakowane w pudelko czarne.

Ale... mozna jeszcze dostac takie kwiatki.... powodzenia dla tych co tu kupia

http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any.
    JaBlam powiedz proszę czy aktywacja dotyczy C1 z jakimiś ograniczeniami czy jest to w pełni funkcjonalny program???
    SdoubleU
    ---------------------------
    Canon :-D

Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów