Jablam gdzie kupowałeś bo podjechałbym se w poniedz lub nawet jutro...
Jablam gdzie kupowałeś bo podjechałbym se w poniedz lub nawet jutro...
A na opakowaniu jest jakaś informacja o C1? pytam bo w zaprzyjaźnionym sklepie mają sandisk extreme III ale nie ma żadnej informacji na opakowaniach..
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Artur, dzwoniłem do Grześka, nic o C1 nie wiedzą, nie mają. Przyjdź do mnie do pracy w poniedziałek (PM). Dam ci karte i czytnik (firewire) to sobie wszystko zobaczysz. Chcesz to ci dam moja karte (2 GB, EIII) a ja kupie nową, w ram net pl oczywiście.
edit
tak, na górze czarnego pudełka jest PhaseOne C1, Get More From Raw
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 16-03-2007 o 22:51
Witam,
Również ja z zakupem borykałem się od dwóch miesięcy. I jak się znalazła rozsądna propozycja od sprzedawcy, który ma realny sklep. Nie miałem wątpliwości. Tym bardziej,że wcześniej kupowałem karte synowi do PSP.
Jest szok ale na 5 prób odbioru kart od sprzedawcy 5 było podróbami.
Do tej pory użytkowałem PRETEC III x 133 wydaje mi się , że ta nowo zakupiona EXTREME jest szybsza. Nie wiem jak zmierzyć prędkość nie mam czytnika. Jeżeli ktoś będzie chciał i miał pomysł to mogę takowe testy uczynić.
max
canon | tylko zdjęcia pamiątkowe
Dphoto. ALe musisz pytac na Lwowskiej bo ja z Basztowej dzisiaj ostatnia sztuke wzialem. W fotopanoramie maja ja po 285 zl co jest ciut drogo.
po 239 (albo zblizone) maja jeszcze w Sklep Cyber Shop Os. Dywizjonu 303 21c, 31-873 Kraków Tel/Fax: (12) 648 00 81, 602 15 66 80, 606 20 51 16 ale bylem za leniwy zeby podjechac. 10 zl roznicy to nie byl majatek a kupilem wracajac z miasta do domu.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
dzieks jablam, jestes debesciak..;-) pytałem dzis w fotopanoramie na gadulcu czy puszczą po podobnej cenie,ale bez odzewu wiec prosił się nie bedę..![]()
Ostatnio edytowane przez marekb ; 17-03-2007 o 00:17
Akurat nie o Grześku pisałem - tylko o innym sklepie - tym razem komputerowym - mam ich trochę zaprzyjaźnionych ;-) tylko trzeba wiedzieć czego szukać.. - kartę 2 Gb mam - myslałem o 4 Gigowej - ale jak mam zdjęcie i wiem czego szukac na pudełku to sobie zobacze na opakowaniu czy mają akurat te z kuponem..
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje