Strona 47 z 55 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 542

Wątek: 30D - Canon oddaje 590 zł!

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

No wiec wyglada na to ze czesc maili dochodzi a czesc nie dlatego podalem wam oba! Jak napisalem Marie mojego nie dostala, nie wiem czy kwestia z adresu jaki wyslalem... czy jakiegokolwiek innego. W kazdym razie to co uzyskalem telefonicznie to Wam podaje.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu Awatar SdoubleU
    Miasto
    Poznań, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    No wiec wyglada na to ze czesc maili dochodzi a czesc nie dlatego podalem wam oba! Jak napisalem Marie mojego nie dostala, nie wiem czy kwestia z adresu jaki wyslalem... czy jakiegokolwiek innego. W kazdym razie to co uzyskalem telefonicznie to Wam podaje.
    Może to być problem jakiegoś programu antyspamowego u Niej, który domenę z której pisałeś ma dodaną jakospamera.
    SdoubleU
    ---------------------------
    Canon :-D

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

nie sadze ze ma akurat na moja bo moj mail wychodzi z mojego serwera z koncowka superhost.pl wiec nie jest z zadnego onetu wp czy innych interii.. Chociaz diabel wie. TOni dostala moje maile bez problemu. Moze Marie odpowiada tylko na losowo wybrane
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    nie sadze ze ma akurat na moja bo moj mail wychodzi z mojego serwera z koncowka superhost.pl wiec nie jest z zadnego onetu wp czy innych interii.. Chociaz diabel wie. TOni dostala moje maile bez problemu. Moze Marie odpowiada tylko na losowo wybrane
    Wysłałem na ten drugi adres który podałeś - może jutro coś przyjdzie

Zablokowany

Domyślnie

Witam
    serdeczne podziękowania dla JaBlam za adresy mailowe . Przyszła mi pozytywna odpowiedź w sprawie zwrotu gotówki
    Myślałem,że nic z tego bo aparat kupiony w Niemczech a tu odpowiedź od Marie.....

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez renene Zobacz posta
    serdeczne podziękowania dla JaBlam za adresy mailowe
    No tez sie dolaczam. Maila wyslalem wczoraj, przed momentem przyszla odpowiedz potwierdzajaca (mam czekac) z numerem "submission".

pzdr.
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pyciu Zobacz posta
    No tez sie dolaczam. Maila wyslalem wczoraj, przed momentem przyszla odpowiedz potwierdzajaca (mam czekac) z numerem "submission".

pzdr.
    A do mnie nikt nie odpisał :/ Choć pisałem na obydwa maile :/

Dopiero zaczyna Awatar mswilk
    Miasto
    Szczecinek

Domyślnie

a nie chcą wziąźć sprzętu konkurencji w rozliczeniu ?
    MarcinWilk

Dopiero zaczyna Awatar Wawrzyniec Pruski

Domyślnie

Też wysłałem na dwa adresy i nic. Tracę nadzieję.
    EOS 30D | Tamron 17-50 f2,8 XR Di-II Asp | Canon EF 70-200 f4 USM L | Speedlite 430EX | SanDisk Extreme III 2GB | Canon EF-S 18-55 f3,5-5,6 | CANON G5 | ZENIT TTL | Zorki 4 |

arobator
    Guest

Angry Zwrot 590zł w promocji Canon EOS 30D!!!

Witam.
    Zakupiłem 30-tkę 20 stycznia tego roku, do Irlandii przesłałem druk ze stronki Canona 2 lutego. Do tej pory nie mam żadnego sygnału ze strony organizatora promocji. Czy ktoś miał podobny problem? Ile faktycznie czeka się na zwrot?

Strona 47 z 55 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów