niektorzy nawet po 2 miesiace czekaja.
niektorzy nawet po 2 miesiace czekaja.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Ja wysłalem pocztą 18 stycznia, wysłałem 3 maile, zero kasy , zero kontaktu. :-(
Czekam od 8 stycznia, po wysłaniu maila otrzymałem odpowiedź, że w trakcie załatwiania. To było kilka dni temu, do dziś nie ma kasy na koncie.
SdoubleU
---------------------------
Canon :-D
A moze babka dostala taka liczbe zapytan od nas, ze poszla na chrobowe![]()
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Nie sadze ale pamietajcie ze wszyscy spoznialcy z calej Europy nagle zbombardowali Marie listami...
Macio. Ja nie pisalem bo Marie mi nie odpisywala , za to zadzwonilem do Toni no i ona skontaktowala sie z Marie bo juz mnie krew zalewala.
Wiec Marie wyslala Toni odpowiedz o nastepujacej tresci:
"Hi Toni
Our lo-call number is 1850-930-278 which will send them directly to us. You can continue emailing if you wish or give my email address.
Customer has valid application in processing and will receive cashback once processed. I have not received the email below, does customer have my correct email address?
Regards
Marie Quinn
Customer Service
Continental Promotions International "
Wiec rzekomo nie dostawala moich maili. Moze czesc dochodzi a czesc nie?
Jarek
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Jak kupowałem NIKONA D50 to NIKON zwracał 400 zł. czekałem ok. póltora miesiąca i zwrot dostałem. Myślę, że nie macie co się martwić i kasę odzyskacie. Głowa do góry..
40d, 50 1.4, 17-85 ...
Ja to wyslalem formularz z kodem 30 stycznia i czekam cierpliwie. Mam nadzieje, ze niedalekiej przyszlosci obiecany zwrot otrzymam.
Dajcie znac jak otrzyma ktos juz CashBack, w przyblizonym okresie wysylki listu.
Jak nie dostaniecie to posądzimy Canona o oszustwo i zazadamy Mark III na zadoscuczynienie![]()
Jarek