Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 58 z 58

Wątek: Nowości od SONY na PMA!

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

Trzeba chyba podsumować, że dziś nie rządzi w fotografii producent aparatów/ marek Canon ani Nikon, tylko ci którzy produkują dla nich matryce ... co było widać po pospiesznym upgradzie Nikona ... Sony decyduje CO będzie mógł pokazać Nikon ... i na jak daleko będzie mógł albo będzie musiał się posunąć Canon. Wszelkie wydmuszki typu Samsung, Pentax, Nikon ... to w gruncie rzeczy obraz jaki można wycisnąć z Sony. Chyba się zagalopowałem nazywając Nikona wydmuszką ale fakty są jakie są... to tak jak by szacowne BMW było zaopatrywane w silniki od Toyoty ...
    Ostatnio edytowane przez Quadrifoglio ; 10-03-2007 o 12:00

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

tylko ze sony jest w stanie robic silniki i do bmw i do toyoty.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Domyślnie

Nie do końca Quadrifoglio - zauważ, jak bardzo różne są obrazki z puszek Nikona i Pentaksa. Mało tego. Zauważ, jak różne są obrazki z tej samej matrycy i tego samego producenta (Nikon: D70 i D40). Zapewne brakuje jeszcze jakiegoś gracza na rynku matryc - wszyscy chyba czekamy aż w końcy Samsung będzie w stanie wyprodukować chociażby matrycę APS-C. Tymczasem do producentów dołącza Panasonic i mam nadzieję, że wraz z premierami Olka okaże się, że są to świetne produkty i być może Panas - skuszony pozytywnymi opiniami zdecyduje się na udostępnienie/sprzedaż innym swych matryc (o ile będzie w stanie wyprodukować coś większego, niż standard 4/3).
    Ostatnio edytowane przez Michu (Pentax) ; 10-03-2007 o 14:30
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Dopiero zaczyna Awatar Istreed
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Tak czy siak będzie dobrze
    1D mk III+20D+16-35/2.8+70-200/2.8+50/1.8+85/1.2+580exII + RZ

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michu (Pentax) Zobacz posta
    (...) być może Panas - skuszony pozytywnymi opiniami zdecyduje się na udostępnienie/sprzedaż innym swych matryc (o ile będzie w stanie wyprodukować coś większego, niż standard 4/3).
    Pytanie czy będą chcieli w to inwestować ale byłoby super. Póki co to nowe matryce do olka są podobno świetne - przynajmniej tak twierdzą olkowcy .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Pytanie czy będą chcieli w to inwestować ale byłoby super. Póki co to nowe matryce do olka są podobno świetne - przynajmniej tak twierdzą olkowcy .
    Sam sprawdź :wink:

http://forum.olympusclub.pl/topics4/...est-vt9735.htm

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CzłowiekZ Zobacz posta
    No i tylko się cieszyć. Pytanie co będzie jak Panas stwierdzi, że mają ochotę na większy kawałek tortu i Oly im przeszkadza . A że mają to wynika choćby z tego wywiadu: http://news.com.com/Panasonic.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar chavez
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie wiem czy ten link był... jak nie to łapcie
    http://www.hypersensory.com/sony_alpha_dslrs_announced
    system EOS

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów