Ile zdjęć może wysłać jedna osoba ?
Na początek niech to będzie limit 2 zdjęć. Na pewno grupa aktywnych fotografów będzie chciała przysłać przynajmniej te dwie fotki i powinno być sporo pojedynczych. Żebyśmy nie utonęli w nadmiarze na razie trzymajmy się tych dwóch zdjęć. Nemeo będziesz pierwszy?![]()
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
chętnie bym coś podesłał ale raz, ze są tutaj lepsi ode mnie a dwa to każdy na pewno przez ten limit woli poczekać bo może uda się jednak ustrzelić coś lepszego... także ten limit może okazać się małym "przekleństwem"
To zróbmy może tak że na razie przysyłamy po jednym zdjęciu a za jakiś czas będzie można przysłać kolejne. Do momentu głosowania będzie można wymienić swoją fotkę na inną lub poprosić o jej całkowite usunięcie. To dodatkowe trzecie zdjęcie zostawimy na po wakacjach kiedy dojdzie trochę nowości. Tak będzie OK?
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 27-02-2007 o 13:25
Diodak to była tylko moja sugestiarozumiem, że im więcej zdjęć będziemy mogli dodawać tym większe będzie zamieszanie... ja od siebie mogę póki co wrzucić typowo styczniową fote czyli zwycięskie fajerwerki z battla.
Edit: Powiedz jeszcze jaka rozdziałka ma być tych zdjęć? Czy wrzucamy małe i dopiero po wybraniu kontakt na PW o podesłanie dużych plików czy od razu wrzucamy full size?
Im więcej tym lepiej ale nie damy rady potem się zdecydować co wybrać. Serwer czeka na fotki tylko ostrożnie z PS.
wrzuce cos napewno ale nie chce byc pierwszy
więc poczekam jeszcze troche
EF-S 18-55, Tamron 28-75 SP AF XR Di f/2.8L,Canon 70-200 f/4 L ,
speedlight 580 EX II,eos 50e,sigma 28-80 3.5-5.6,sherpa 600R,Hama NiMH 2500 i 2600+Hama Delta Bravo...
Moja strona http://gocalfoto.bho.pl/
Didak nadal mi nie odpowiedziałeś czy mam wrzucać zmniejszone zdjęcie czy full size?