Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Canon 30D vs Nikon D200

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

A nie sądzicie, że Nikon może w ogóle nie myśleć o FF właśnie dlatego, że wszedł by w bezpośrednie zwarcie z 5D do którego jest szkieł od metra ? Być może brak konkurencji ze strony Nikona w FF spowoduje zarzucenie rozwoju tego systemu przez Canona ... bo po co ulepszać coś, co nie ma konkurencji ... Wszystko przez brak konkurencji a właściwie strategiczny błąd Nikona co do niekompatybilności obiektywów.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quadrifoglio Zobacz posta
    Być może brak konkurencji ze strony Nikona w FF spowoduje zarzucenie rozwoju tego systemu przez Canona ... bo po co ulepszać coś, co nie ma konkurencji ...
    To dla Canona tylko lepiej że konkurencji nie ma bo sobie może dyktować dowolne ceny dla ludzików pragnących FF.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quadrifoglio Zobacz posta
    ....Wszystko przez brak konkurencji a właściwie strategiczny błąd Nikona co do niekompatybilności obiektywów.
    A bez metafor.....???
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów