Strona 25 z 38 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 371

Wątek: IDENTYFIKATORY I SMYCZE - IV tura

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez root Zobacz posta
    a ja teraz do światła zobaczyłem, że mam "złamanie" na karcie ;o
    Starałem się zabezpieczyć najlepiej jak się dało żeby plakietka nie latała w kopercie i żeby nie połamali ale widać "jakość" Poczty Polskiej ciągle zaskakuje.

Cytat Zamieszczone przez pgfoto Zobacz posta
    niewiem czy ktos juz o tym pisał ale super by było (i tu własnie pytanie do diodaka) czy dałoby sie np zamiast foty aparatu umiescic zeskanowane zdjecie urzytkownika + adres strony lub np nazwa firmy wtedy mielibysmy identyfikatory na pełnym wypasie no i wyglądałyby bardziej "wiarygodnie" bo moze kiedys sie gdzies wejdzie na niego...
    Tak, było już o legitymacjach prasowych fotoreportera ale brakuje pierwszego członu czyli prasy . Jeśli kiedyś urodzi się na forum jakieś wydawnictwo nawet w formie elektronicznej to dla piszacych czy współpracujących zrobi się legitymacje imienne a narazie na identyfikatorek też kilku osobom udało się przedrzeć bliżej sceny czy wejść na mniejsze imprezy za darmo. Widać siła przekonywania tkwi bardziej w ludziach a gadżet tylko trochę pewności siebie .

Taka prośba do wszystkich, nie piszcie że koperty dotarły bo przyjdzie Vitez i zabierze cukierki . Piszcie jakby do kogoś przesyłka nie dotarła do końca tygodnia.
    Ostatnio edytowane przez Diodak ; 27-02-2007 o 12:48
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak Zobacz posta
    Starałem się zabezpieczyć najlepiej jak się dało żeby plakietka nie latała w kopercie i żeby nie połamali ale widać "jakość" Poczty Polskiej ciągle zaskakuje.
    no niestety, od jakiegoś czasu już nie zaprzeczam i nie walczę z tymi opiniami

Awatar fajniuch
    Miasto
    Białystok

Smile

Diodak jest wielki! Melduję: smyczki i ID do Białegostoku dotarły. Pozdrower!
    Canon trzyzeroDe + graty

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peri Noid Zobacz posta
    Ciekawe jak bardzo warszawska poczta da ciała i ile będę czekał na swoje :-/ Dowolna paczka w W-wie dochodzi tak 2 dni później. Najgorzej, jak w międzyczasie wpada weekend. Żenada.
    No nic. Czekam dalej :-)
    Ja kiedys na swoj urzad nie narzekalem a obecnie... moge co najmniej potwierdzic a nawet "pocieszyc" - nadal czekam na jedna przesylke nadana z Warszawy (sic) 7 lutego .

Bywalec Awatar decha
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

No ja również muszę powiedzieć, że żenua bo się napaliłem na smyczki dzisiaj a tu nadal w skrzynce pusto

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    ...nadal czekam na jedna przesylke nadana z Warszawy (sic) 7 lutego .
    To da się tak? W obrębie jednego miasta co prawda większego niż moje ale żeby tyle czasu i nic? .

Ja tym razem przy okazji smyczek poszedłem na sposób i wydrukowałem wszystkie adresy w książce nadawczej ... 11 kartek i pudło kopert poszło chociaż chwile była taka jedna niefajna pani z która na dzień dobry drze się ze ona nie będzie tyle listów przyjmowała bo ma inne rzeczy do roboty ??: . Może następnym razem mam przeprosić?
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Coś już napisał Awatar Krzych
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

Ładna czerwień.Podziękowania i pozdrowienia dla "EKIPY" Diodak`a
    Ernest Hemingway i Irvin Penn:
    Hemingway: Wspaniałe zdjęcia. Jakiego aparatu używasz?
    Penn: Wspaniała historia. Jakiej maszyny do pisania używasz?

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ja kiedys na swoj urzad nie narzekalem a obecnie... moge co najmniej potwierdzic a nawet "pocieszyc" - nadal czekam na jedna przesylke nadana z Warszawy (sic) 7 lutego .
    Mi kiedyś poczta nie doręczyła przesyłki (która wróciła do nadawcy), bo listonoszowi nie chciało się zostawić w skrzynce awizo, tylko oznaczył paczkę jako dwukrotnie awizowaną (o czym nic nie wiedziałem). Z inną było dokładnie tak samo, ale ponieważ znałem numer przesyłki, to się poszedłem dowiedzieć - okazało się, że paczka jest, czeka, ale listonosz znów nie zostawił awizo. Teraz jest nowy listonosz. Ale i tak są opóźnienia - po prostu duży bałagan organizacyjny. Za to jak paczki doręczają, to potrafią i o 21-szej przynieść (wczoraj tak miałem).

Cytat Zamieszczone przez Diodak Zobacz posta
    chociaż chwile była taka jedna niefajna pani z która na dzień dobry drze się ze ona nie będzie tyle listów przyjmowała bo ma inne rzeczy do roboty ??: . Może następnym razem mam przeprosić?
    Ja bym od razu z marszu zażądał spotkania z kierownikiem. Mam serdecznie dość takich zachowań - a na poczcie to normalne (teksty w stylu "Nie może pan tego nadać jako polecony, to musi być paczka" albo "To musi być nadane jako >ostrożnie<" - oczywiście drożej, po czym idę do innego urzędu i problemu nie ma).
    Ostatnio edytowane przez Peri Noid ; 27-02-2007 o 15:11
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Ja w zeszłym roku kupiłem na allegro kilka książek, które miały być wysłane priorytetem. Po 3 tygodniach od kiedy otrzymałem info od sprzedającego, że wysłał przesyłkę, zacząłem się niepokoić, że wystawił mnie do wiatru. Poszedłem grzecznie na pocztę, mając nadzieję na spokojną rozmowę, ale jak zobaczyłem przed pocztą gościa odjeżdżającego "kaszlakiem" wyładowanym paczkami po sam dach to mnie trochę poniosło. Zwróciłem dosyć mocno uwagę, że przesyłka priorytetowa powinna iść trochę krócej, po czym pani w okienku wzięła ode mnie moje dane. Paczka jeszcze tego samego dnia do mnie dotarła, tyle że taryfą co kosztowało mnie 10 złotych. Odpuściłem już sobie chodzenie na pocztę, bo zamknęli by mnie za morderstwo w afekcie poprzez wciśnięcie wyżej wymienionej paczki w gardło pani z okienka
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Coś już napisał Awatar Novaro

Domyślnie

Mam i ja dzięki, zaje fajne te smyczki pomysł był super, może ktoś ma wejscia na zrobienie dalszych id ze zdjęciem czy coś takiego to by było
    dopiero super, od razu zamawiam:cool:

Strona 25 z 38 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów