Pokaż wyniki od 1 do 10 z 69

Wątek: 400d i 30d

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

W takich przypadkach, idzie sie do sprzedawcy i korzysta z niezgodnosci towaru z umowa. Wtedy, sprzedawca, poprzez czynnosci serwisowe, musi doprowadzic sprzet do takiego stanu, aby mozna bylo z niego korzystac. Jezeli nie jest w stanie tego zrobic, to albo wymiana aparatu, albo zwrot gotowki.
    Ślubna
    No i niestety N.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemeS Zobacz posta
    W takich przypadkach, idzie sie do sprzedawcy i korzysta z niezgodnosci towaru z umowa. Wtedy, sprzedawca, poprzez czynnosci serwisowe, musi doprowadzic sprzet do takiego stanu, aby mozna bylo z niego korzystac. Jezeli nie jest w stanie tego zrobic, to albo wymiana aparatu, albo zwrot gotowki.
    Pod warunkiem że to rzeczywiście nie jest uszkodzenie mechaniczne . Od razu zaznaczam, że nie bronię serwisu Sony. Sam mam z nimi fatalne doświadczenia. Próbowali mi udowodnić, że kamera która była ewidentnie walnięta tak ma i koniec. Już nie chce mi się pisać jaką miałem z tym "epopeję" ale od tego czasu Sony nie budzi moich ciepłych uczuć .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów