Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    A moim zdaniem juz tak na spokojnie, mysle, ze nie byla to
    decyzja spowodowana checia reklamy 10fps. Po prostu doszli
    do wniosku, ze to jeszcze nie czas na polaczenie dwoch jedynek.
    Mam wrażenie że ten czas nigdy nie nastąpi . Drogi tych jedynek co raz bardziej się rozchodzą.

Cytat Zamieszczone przez Arek Piekarz Zobacz posta
    Czy ktoś wie, czy w ubiegłych latach zdarzały się sytuacje, że Canon przed ważnymi imprezami anonsował jakieś produkty, a na samych imprezach pokazywał też inne po raz pierwszy? Domyślacie się, że chodzi mi o 40D ;-)
    Dotąd nie. Po za tym kilka faktów wskazuje na to, że przynajmniej w okresie przed i PMA 40D nie będzie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Mam wrażenie że ten czas nigdy nie nastąpi . Drogi tych jedynek co raz bardziej się rozchodzą.
    Czemu tak myslisz? Do tej pory to wciaz bylo to samo body z roznymi matrycami i drobnymi niuansami dotyczacymi zmian przez nie wymuszonych.

Fakt ze 1D Mark III odbiegl nieco od 1Ds'a Mark II, ale to tylko z racji tego, ze ten drugi jest nieaktualizowany bardzo dlugo.
    ...

Uprawnienia umieszczania postów