Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

http://swiatobrazu.pl/index.php?s=14249&ac=2
    sandisknie jest polecany zbytnio do canona 1d , nie wiem jak o nne modele , ale u mnie jest odradzane
    LEXAR

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotosc Zobacz posta
    http://swiatobrazu.pl/index.php?s=14249&ac=2
    sandisknie jest polecany zbytnio do canona 1d , nie wiem jak o nne modele , ale u mnie jest odradzane
    LEXAR
    Hehe, a Nikon podobno oficjalnie nie zaleca KingStonów, w związku z czym ostatnio sporo fociłem pewnym Nikonikiem na Kingstonach... Ja to mam farta
    Marketing

Początki nałogu Awatar oszołom
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    Hehe, a Nikon podobno oficjalnie nie zaleca KingStonów, w związku z czym ostatnio sporo fociłem pewnym Nikonikiem na Kingstonach... Ja to mam farta
    Marketing
    Ja miałem przeboje z Kingstonami i nie polecam nikomu. Odkąd używam sandisków problemy znikneły całkowicie. Lexara miałem kiedyś pożyczonego od kumpla , też nie miałem z nim problemów. Mam swoje trzy Extreme III 4Gb - brak jakichkolwiek problemów. Sporo jest podróbek sandisków i to jest chyba kłopot dla tej firmy.
    Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D

Początki nałogu Awatar Arek Piekarz
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oszołom Zobacz posta
    Ja miałem przeboje z Kingstonami i nie polecam nikomu.
    To już temat na inny wątek i dużo o tym pisano, ale dodam swoje trzy grosze, że mój Kingston sprawował się doskonale...

Cytat Zamieszczone przez oszołom Zobacz posta
    Mam swoje trzy Extreme III 4Gb - brak jakichkolwiek problemów. Sporo jest podróbek sandisków i to jest chyba kłopot dla tej firmy.
    Również kupiłem tę kartę przez Allegro, o ile pamiętam w okolicach 400-450 zł. I co się okazało? Była wolniejsza od mojego Kingstona x50. Przeczytałem artykuł o podróbkach tych kart, porównałem wygląd karty ze zdjęciami oryginału i okazało się, że to fake! Na szczęście sprzedawca zwrócił mi pieniądze. Po tym zdarzeniu wziąłem metalowego Preteca 4 GB x133 i jak na razie zero problemów z nim :-)
    40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
    Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
    Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
    Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Uprawnienia umieszczania postów