Lexar szaleje nowa karta o transferze 45 MB/s. Do nowych jedynek może być przydatna.
http://www.dpreview.com/news/0702/07...mpactflash.asp
Lexar szaleje nowa karta o transferze 45 MB/s. Do nowych jedynek może być przydatna.
http://www.dpreview.com/news/0702/07...mpactflash.asp
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ciekawe jaka będzie cena? ale prędkość zabójcza![]()
No to podobno minimalna. Może pracować nawet z prędkością 100 MB/s. To może też oznaczać, że karty te zwykłe![]()
zaczną tanieć.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach
Oł szit. Parę dni temu Pretec 4Gb x133 za 319 PLN'ów był. Czyżby też niedługo cena poszła na dół?? :smile: Planuję zakup.
Gdyby w cenie, którą podał czajna można było dostać oryginał to też by było miło. Tyle, że zakup allegrowy trochę ryzykowny.
Normalnie strach się bać!![]()
No wlasnie... poszukaj na forum jak i na stronach www Sandiska - przedstawiaja liste oficjalnych dystrybutorow... niektorzy z nich podobno rowniez dzialaja na Allegro. Tylko od nich bedziesz mial pewnosc ze to nie podroba, ale watpie bys znalazl w takiej cenie.
Pozostali maja "sprowadzane od dystrybutora zagranicznego" - ryzyko twoje.
Ja jeszcze troszke poczekam... juz mam 2x2GB ale widze ze 4GB schodza do ceny 2GB![]()
Pewnego czasu odezwała się na forum osoba - 'przedstawiciel' SanDiska na PL. Pisałem do niej PW w pewnej sprawie, ale kurde od tego czasu nie była dostępna na forum. No cóż.
U mnie jak zwykle z zakupami nie ma ciśnienia bo są inne priorytety.
Dopóki nie dorwę nowej pracy to tak pozostanie ;-)![]()
Koleś z Krakowa na alle grzcompact (normalny sklep w Kraku) ma Sandiska za 279 zł, kupowałem u niego i ręcze, że ma oryginały... A co do ceny to niesamowicie spadła, nawet na ceneo.pl znajdzie się za 240 zł
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach