Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Lexar x300!!!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Lexar x300!!!

Lexar szaleje nowa karta o transferze 45 MB/s. Do nowych jedynek może być przydatna .
    http://www.dpreview.com/news/0702/07...mpactflash.asp
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ciekawe jaka będzie cena? ale prędkość zabójcza

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No to podobno minimalna. Może pracować nawet z prędkością 100 MB/s. To może też oznaczać, że karty te zwykłe zaczną tanieć.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No to podobno minimalna. Może pracować nawet z prędkością 100 MB/s. To może też oznaczać, że karty te zwykłe zaczną tanieć.
    Chyba już zaczęły tanieć... Na allegro już są Sandiski Extreme III 4 Gb po ok. 250-270 zł Jak to zobaczyłem nie mogłem uwierzyć, pół roku temu za EIII 1Gb dałem 170 zł...
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czajna Zobacz posta
    Chyba już zaczęły tanieć... Na allegro już są Sandiski Extreme III 4 Gb po ok. 250-270 zł Jak to zobaczyłem nie mogłem uwierzyć, pół roku temu za EIII 1Gb dałem 170 zł...
    Uwaga na nisko latajace podroby Sandiskow o mocno niezadowalajacych transferach!

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Oł szit. Parę dni temu Pretec 4Gb x133 za 319 PLN'ów był. Czyżby też niedługo cena poszła na dół?? :smile: Planuję zakup.

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Uwaga na nisko latajace podroby Sandiskow o mocno niezadowalajacych transferach!
    Gdyby w cenie, którą podał czajna można było dostać oryginał to też by było miło. Tyle, że zakup allegrowy trochę ryzykowny.

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    ...ale prędkość zabójcza
    Normalnie strach się bać!

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Gdyby w cenie, którą podał czajna można było dostać oryginał to też by było miło. Tyle, że zakup allegrowy trochę ryzykowny.
    No wlasnie... poszukaj na forum jak i na stronach www Sandiska - przedstawiaja liste oficjalnych dystrybutorow... niektorzy z nich podobno rowniez dzialaja na Allegro. Tylko od nich bedziesz mial pewnosc ze to nie podroba, ale watpie bys znalazl w takiej cenie.
    Pozostali maja "sprowadzane od dystrybutora zagranicznego" - ryzyko twoje.
    Ja jeszcze troszke poczekam... juz mam 2x2GB ale widze ze 4GB schodza do ceny 2GB

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Pewnego czasu odezwała się na forum osoba - 'przedstawiciel' SanDiska na PL. Pisałem do niej PW w pewnej sprawie, ale kurde od tego czasu nie była dostępna na forum. No cóż.
    U mnie jak zwykle z zakupami nie ma ciśnienia bo są inne priorytety.
    Dopóki nie dorwę nowej pracy to tak pozostanie ;-)

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Koleś z Krakowa na alle grzcompact (normalny sklep w Kraku) ma Sandiska za 279 zł, kupowałem u niego i ręcze, że ma oryginały... A co do ceny to niesamowicie spadła, nawet na ceneo.pl znajdzie się za 240 zł
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Koleś z Krakowa na alle grzcompact (normalny sklep w Kraku) ma Sandiska za 279 zł, kupowałem u niego i ręcze, że ma oryginały... A co do ceny to niesamowicie spadła, nawet na ceneo.pl znajdzie się za 240 zł
    Ale mowa o Extreme III (lub IV) 4GB Sandisk ?
    Bo ja widze na ceneo.pl od 336zl . Jakis konkretny link?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów