Strona 94 z 357 PierwszyPierwszy ... 44849293949596104144194 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 931 do 940 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dzieki za odpowiedzi! Plecak burtona faktycznie swietny, tylko nie zmieszcze sie w budzecie :/. Przynajmniej na razie szukam czegos tanszego, niestety LowePro odpada z tego samego wzgledu :/. I wlasnie dlatego wybralem torbe, sa po prostu tansze , a i sprzet wyjmuje sie sporo szybciej, a na tym mi troche zalezy. Sa tez oczywiscie hybrydy placako-toreb, ale tez drogo :/.
    Lustro kupilem niedawno,wiec troche splukany jestem, a jeszcze obiektyw chce dokupic, bo wazniejsze to to nic torbra , wiec pozostaje mi albo dozbierac, albo kupic jakas torbe z tych tanszych :/. I tak zle i tak niedobrze, ale moze jeszcze ktos cos zaproponuje .
    W kazdym razie dzieki
    [aha-i moze juz ktos ten plecak burtona testowal na stoku?Bo tez jezdze, co prawda na nartach,ale plecak by sie przydal taki,jak sprawdza sie w zimie?]

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

testowany byl tydzien temu na stoku. nawet ze trzy gleby zaliczylem z nim. jadna przez niego wiec daje rade. ogolnie raczej nie upada sie stricte na plecy, wiec sprzet wyszedl calo. trzeba pamietac o pozapinaniu pasa biodrowego i tego na klatce, bo inaczej plecak lubi przewazyc i mozna glebnac
    co do wygody wyciagania sprzetu na stoku - brak wygody. plecak walimy na snieg i odsuwamy zamek od plecow i wyjmujemy - pstrykamy i chowamy. nie ma wyjmowania sprzetu na szybciora. ale to dziala w dwie strony. zadnych szans, zeby nam ktos sprzet wyjal.
    w marcu plecak bedzie troche bardziej testowany, bo lacznie z lampami i statywami zamierzam troche pojezdzic, wiec wtedy mozna bedzie cos wiecej powiedziec.
    fakt jednak, ze jak sie go juz zapakuje, to zaczyna sie szukac rozwiazan zeby zmniejszyc jego wage :P ale mimo ciezaru sprzetu w srodku dobrze sie go nosi i z nim jezdzi.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    w marcu plecak bedzie troche bardziej testowany, bo lacznie z lampami i statywami zamierzam troche pojezdzic
    Czy ja dobrze rozumiem ze zamierzasz wypakowac plecak sprzetem, dodatkowo przytroczyc do niego lampy studyjne i statywy do nich, i tak zapakowany na nartach szurac?
    Wyobraznia szwankuje i poprosze fotki 'backstage' z takich ewolucji .

Uzależniony

Domyślnie

jesli branie aparatu na rower to ryzyko to wole nie myslec co przechodzi taki canonowy plastik w drodze z chin do klienta w ue ... horror

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Czy ja dobrze rozumiem ze zamierzasz wypakowac plecak sprzetem, dodatkowo przytroczyc do niego lampy studyjne i statywy do nich, i tak zapakowany na nartach szurac?
    Wyobraznia szwankuje i poprosze fotki 'backstage' z takich ewolucji .
    a to juz tylko lampy studyjne sluza do fotografii?
    ogolnie studyjne lampy sa spoko, ale maja jedna glowna wade - zeby robic z nimi fotki na dworze musialbym targac agregat, a to juz wazy troche wiecej
    a tak serio. plecak miesci spokojnie: 350gripped, tamiego, zenitara, sigme, 85, kita, 430ex, metz'a 45, dwa statywy male (takie 30-100cm, kazdy po 0,5 kg), zestawik radiowego wyzwalania, baterie, filtry itd.
    powyzsze sie miesci. sprawdzilem. wazy niesetety troche, wiec oczywiscie calosci nei zabieram wszystko zalezy od tego co i gdzie fotografujesz i w zaleznosci od tego dobierasz optymalny zestaw na dzien.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Czy w KRAKOWIE jest jakiś sklep gdzie jest duży wybór plecaków lowepro?
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Domyślnie

Robiłem zakupy sprzętu fotograficznego w Krakowie.
    Kupowałem również torbę firmy lowepro [plecaków jest spory wybór]
    Polecam sklep Foto-Plus ul. Studencka 6 [www.SklepFotograficzny.pl]
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Lowepro Commercial AW Professional - kto zna?

W poszukiwaniach naprawdę dobrej, dużej torby zatrzymałem się przy modelu Lowepro Commercial AW Professional. Ktoś miał kontakt z tą torbą? Parametry i wykonanie są zachęcające, ale na półce to wszystko wygląda ładnie.
    Chcę głównie wiedzieć, czy za 1000zł dostanę coś, co za dwa lata nie będzie wyglądało jak szmata?

Czy ktoś porównywał ją może do tamraca 614? Głównie chodzi mi o wielkość, bo jakie jest wykonanie tamraców to wiem (mam 12pro).

Aha, Kata Banana 2 (za 1500zł) ma ... jedną przegrodę, która dzieli torbę na dwie części. Załamka. Choć wykonanie reszty bez zarzutu.
    Jarek

Początki nałogu

Domyślnie

Witam!
    Chlopaki, pomozcie, jaka torbe wybrac do Eos 30D + BG-E2 , + 24-105 + 17-40 + 420EX lub zamiennie do niej 90-300. Mysle o zmianie mojej NOVA 2 na NOVA 3 lub 4 ale moze macie jakies inne przemyslenia. Z gory wielkie dzieki za pomoc.

Pozdrawiam
    Paweł
    EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX

Strona 94 z 357 PierwszyPierwszy ... 44849293949596104144194 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów