Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Niech zgadnę... będą to jedynie pozytywnie ustosunkowane ekspertyzy co to przedsięwzięcia ? Nie wiem jak z moją telepatią ostatnio

A tak serio to pomyliłeś adres. Propozycja ta padła wcześniej pod adresem CoNic'a .
    Przy okazji zadałem wcześniej pytanie "...dlaczego zrezygnowano z pieniędzy UE? ". Pominąłeś je w odpowiedzi.

EDIT : Za późno, już odpowiedziałeś. HINT: "edit" + "Multi-Quote" nie gryzą.
    EDIT2:
    Cytat Zamieszczone przez Pogonus Zobacz posta
    A, to mnie cieszy, że jednak Cię ruszyło! Tak trzymać...
    Skąd masz informację, że zrezygnowano z funduszy unijnych? Mi na ten temat nic nie wiadomo!
    Specjaliści na ogół nie są jednomyślni. Gdyby było inaczej nie byłoby nauki i postępu!
    "Spodziewając się protestów Komisji Europejskiej, rząd zdecydował, że obwodnica Augustowa w całości zostanie sfinansowana ze środków krajowych, tak by nie narażać się na ewentualne zamrożenie wspólnotowych funduszy."

Źródło: http://serwisy.gazeta.pl oraz http://www.4lomza.pl/
    Ostatnio edytowane przez Bagnet007 ; 06-02-2007 o 23:04

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bagnet007 Zobacz posta
    Niech zgadnę... będą to jedynie pozytywnie ustosunkowane ekspertyzy co to przedsięwzięcia ? Nie wiem jak z moją telepatią ostatnio

A tak serio to pomyliłeś adres. Propozycja ta padła wcześniej pod adresem CoNic'a .
    Przy okazji zadałem wcześniej pytanie "...dlaczego zrezygnowano z pieniędzy UE? ". Pominąłeś je w odpowiedzi.

EDIT : Za późno, już odpowiedziałeś. HINT: "edit" + "Multi-Quote" nie gryzą.
    Za szybko napływają posty... Na Twoje pytanie odpowiedziałem pytaniem, zaś propozycja rzeczywiście była pod adresem CoNic. Ty masz to jeszcze przed sobą (czego serdecznie Ci życzę ).
    Przykro mi, ale notatki prasowe przeczytałeś bez zrozumienia (Via Baltica to nie tylko obwodnica Augustowa!).
    Ostatnio edytowane przez Pogonus ; 06-02-2007 o 23:07

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Za szybko napływają posty... Na Twoje pytanie odpowiedziałem pytaniem, zaś propozycja rzeczywiście była pod adresem CoNic. Ty masz to jeszcze przed sobą (czego serdecznie Ci życzę ).
    Dzięki, ale przez Ciebie nie będę mógł dziś spać. Ekspertyzy ekspertyzami, ale charakteru pewnych ludzi (np. mnie) nie zmienisz. Ja zawsze będę miał taki stosunek do tego typu inwestycji. PEACE

ed:
    Przykro mi, ale notatki prasowe przeczytałeś bez zrozumienia (Via Baltica to nie tylko obwodnica Augustowa!).
    No tak, ale między innymi. A obwodnica stała się punktem zapalnym całej sprawy i jeśli finansować to chyba całość inwestycji a nie wszystko minus tereny Doliny ?
    Ostatnio edytowane przez Bagnet007 ; 06-02-2007 o 23:17

Początki nałogu

Domyślnie

Dzięki, ale przez Ciebie nie będę mógł dziś spać. Ekspertyzy ekspertyzami, ale charakteru pewnych ludzi (np. mnie) nie zmienisz. Ja zawsze będę miał taki stosunek do tego typu inwestycji. PEACE
    Mimo wszystko życzę Ci spokojnego snu. Staraj się panować nad emocjami — to bardzo pomaga :wink: .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mimo wszystko życzę Ci spokojnego snu. Staraj się panować nad emocjami — to bardzo pomaga :wink: .
    Ja jestem niesamowicie opanowany, to internet budzi we mnie dzikie żądze

Początki nałogu

Domyślnie

No tak, ale między innymi. A obwodnica stała się punktem zapalnym całej sprawy i jeśli finansować to chyba całość inwestycji a nie wszystko minus tereny Doliny ?
    UE nigdy w całości nie pokrywa kosztów inwestycji. Konieczny jest udział własny (środków krajowych), który w przypadku budowy Via Baltica w sumie nie jest zbyt duży.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

UE nigdy w całości nie pokrywa kosztów inwestycji. Konieczny jest udział własny (środków krajowych), który w przypadku budowy Via Baltica w sumie nie jest zbyt duży.
    Tak, to jest jasne, ale tutaj całkowicie z tego zrezygnowano. Gdyby nie było żadnych sporów o tę budowę sądzę, że na pewno skorzystano by ze środków UE. Dodatkowe pieniądze zawsze się mogą przydać a jest tego "parę" mln. W końcu żyjemy w koncepcyjnie tanim państwie :-)

Początki nałogu

Domyślnie

Tak, to jest jasne, ale tutaj całkowicie z tego zrezygnowano. Gdyby nie było żadnych sporów o tę budowę sądzę, że na pewno skorzystano by ze środków UE. Dodatkowe pieniądze zawsze się mogą przydać a jest tego "parę" mln. W końcu żyjemy w koncepcyjnie tanim państwie :-)
    Nadal nie rozumiesz istoty sprawy. Przemyśl to jeszcze raz!
    Chyba się nie wyspałeś... .
    Ostatnio edytowane przez Pogonus ; 07-02-2007 o 10:18

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dobra, to ja już siedzę cicho. Wiem, że nic nie wiem

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Nadal nie rozumiesz istoty sprawy. Przemyśl to jeszcze raz!
    Chyba się nie wyspałeś... .
    Sluchaj koles, bez urazy, ale przypadek z ciebie niezly.
    Z buta i zadartym nosem wszystkich to obrazasz, a sam ani jednego
    argumentu jeszcze nie podales. Szkoda slow...
    Juz wole wojujacych ekologow niz takich pseudo "naukowcow" jak ty...

A swoja droga moze mi ktos powiedziec o co chodzi?
    Czemu "dysydentom" tak zalezy na zakaszeniu tego terenu mimo
    istniejacej opcji latwego objazdu za mniejsze pieniadze?
    Zwykle gdy nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniadze, ale tu
    nawet nie rozumiem kto mialby skorzystac na tym...

Uprawnienia umieszczania postów