Strona 39 z 55 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 542

Wątek: 30D - Canon oddaje 590 zł!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cały czas używam 300D. I zmienię go na inny jak przestanie działać. Czyli może za miesiąc a może za 2 lata. Może na 30D, a może na jego następcę. Wypuszczanie nowych korpusów co 1,5 roku to szaleństwo. Zwłaszcza, gdy nie wnoszą one nic nowego (vide 400D i 350D). Obiektywy są dużo lepszą inwestycją, bo zmieniają się raz na 10 lat, a może i rzadziej. Przynajmniej na razie

Dopiero zaczyna

Domyślnie

za 2000 idzie dostac 20D (używke) a za 30D trzeba dac ze 4200zl - 600 ze zwrotu. Jakby nie bylo jest to duza różnica Doslownie mam taki mętlik ze szok......
    30D + 17-40 4L + + 70-200 4L 580EX

Piotr Dobosz
    Guest

Domyślnie

Panowie w http://www.bluesklep-komputer.com/in...mart&Itemid=27 jest po 3950 polecam wam ten sklep naprawde... wszystko idealnie zapakowane nowiutkie, przesylka bezproblemu i szybka.... i zreszta ja taniej nie znalazlem nigdzie a zanim kupiem przeszukalem wszystko. pozdrawiam serdecznie

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    priorytet to nie to samo co poczta lotnicza!
    termin dostarczenia priorytetu poza granice kraju w europie - do 6 dni.
    powtórzyłem jedynie to co usłyszałem od kobiety za szybką - sam się na tym nie znam

... a strona poczty polskiej leży i kwiczy

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Ale żeście się rzucili
    Zazdroszczę Wam tego fajnego 30D
    Ale z drugiej strony pewnie najdalej kwietniu będzie już duuuużo taniej...
    czy najdalej w kwietniu to się jeszcze okaże, a czy dużo taniej - nie sądzę, to nie w stylu canona. Obserwowałem sytuację po wprowadzeniu na rynek 30D - wcale nie zaowocowało to lawiną obniżek ceny 20D

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amholen Zobacz posta
    ... a strona poczty polskiej leży i kwiczy
    Mały OT, ta strona zawsze mi działa

http://www.cennik.poczta.lublin.pl/
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

Coś już napisał Awatar zjawa
    Miasto
    Gdańsk / Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr Dobosz Zobacz posta
    Panowie w http://www.bluesklep-komputer.com/in...mart&Itemid=27 jest po 3950 polecam wam ten sklep naprawde... wszystko idealnie zapakowane nowiutkie, przesylka bezproblemu i szybka.... i zreszta ja taniej nie znalazlem nigdzie a zanim kupiem przeszukalem wszystko. pozdrawiam serdecznie
    a ja nie polecam. Kupilem tam 30D, zapewniany ze jest na niego cashback. Okazalo sie ze oni nie mają tego z normalnej dystrybucji i cashbacku na niego nie ma. Oddalem aparat, kupilem gdzie indziej. Malo tego, dzwoniac po sklepach gdy szukalem 30D mowiono mi aby uwazać na bluesklep, choc slowa nie wspomnialem o nim. Gdy rozmawialem z blue sklep o cashbacku to probowali mnie namowic bym o tym nie myslał "wie pan, ten cashback to bardzo ciezko dostac... my wyslalismy 2 sztuki i nie dostalismy..". Eh, tutaj jakos kazdy dostał
    Jak powiedziałem, zrezygnowałem z tego sklepu. Czasami warto zaplacic troche wiecej ale miec spokój. Trzeba uwazać, niskie ceny kuszą ale nie ma nic za darmo, ludzie kupowali tanio karty sandiska i mają podróby :P

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Muminek Zobacz posta
    hej hej Co robic. Promocja sie konczy 31 stycznia... Zdąże jeszcze ? Gdzie najtaniej dostane aparacik ??

Moge go nabyc w dowolnym sklepie, bylebyłby paragon lub jakis dokument zakupu ??
    Niesety informacja Polskiego Canona jest adekwatna do serwisu. Nawet im wyslalem bardzo nieprzyjemnego maila. Na stronie polskiej Canona pisze ze trzeba nabyc aparat do 31 stycznia, na formularzu do wypelnienia pisze ze do konca lutego... Oto Polska wlasnie. !

Podpisujac sie pod zjawa, ja proponuje kupowac tak ze zanim zaczniecie szukac bo tanio bo to bo tamto to zebyscie mieli tez mozliwosc pomacania aparatu czy wszystko z nim jest ok. Bo potem wysylki i wymianki wyjda wam wiecej niz w lokalnym sklepie.
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 30-01-2007 o 18:19
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Niesety informacja Polskiego Canona jest adekwatna do serwisu. Nawet im wyslalem bardzo nieprzyjemnego maila. Na stronie polskiej Canona pisze ze trzeba nabyc aparat do 31 stycznia, na formularzu do wypelnienia pisze ze do konca lutego... Oto Polska wlasnie. !
    niezupełnie... to, że do końca lutego jest napisane tylko w jednym miejscu, i sądzę, że przez pomyłkę... w każdym innym jest do końca stycznia...
    moja galeria: http://www.lubke.pl

Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4L, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
    Raynox DCR-250 (makro)

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WereWolf Zobacz posta
    niezupełnie... to, że do końca lutego jest napisane tylko w jednym miejscu, i sądzę, że przez pomyłkę... w każdym innym jest do końca stycznia...

A do mnie docieraly info ze promocja przedluzona... w sumie mnie to akurat ani ziebi ani grzeje bo ja moja juz mam od pocz stycznia. Ale nieladnie ze tak w blad wprowadzaja
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Kij_w_Mrowisko
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WereWolf Zobacz posta
    niezupełnie ;-) w jednym, a w dwóch:

1. Warunki promocji patrz punkt 5
    2. Częste pytania: trzecie pytanie i odpowiedź od dołu strony.

co nie wykucza pomyłki bo we wszystkich innych językach, które sprawdzałem jest do 31.01.2007 i dodatkowo:

1. Częste pytania: pytanie i odpowiedź pierwsza jest już 31.01.2007

Ale tak do końca kto ich tam wie?

Pozdrawiam,

Strona 39 z 55 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów