Skoro mowa o zakupie 30D od niemieckeigo dystrybutora. Wiem z dość pewnego źródła, że Canona wstrzymał dostawy 30D do Niemiec. Wiecie o co może chodzić? Wykryta wada fabryczna, nowy model?
Skoro mowa o zakupie 30D od niemieckeigo dystrybutora. Wiem z dość pewnego źródła, że Canona wstrzymał dostawy 30D do Niemiec. Wiecie o co może chodzić? Wykryta wada fabryczna, nowy model?
W!
Tak sie sklada ze nie wstrzymal zadnych dostaw. Nie wiem kto i po co rozsiewa te plotki, chyba najpewniej Ci ktorzy chca aby kupowac w .pl i to najlepiej w ich sklepach ;>
Zdrowko
W cenie ok. 4kzł da się znaleźć jakieś oferty - i to ze źródeł cieszących się raczej dobrą opinią. Przykładowo Fotobasia (osobiście nie kupowałem u nich niczego, ale wszystkie opinie na ich temat, jakie do mnie dotarły, są pozytywne) ma w ofercie 30D za 4.089,00 PLN, czyli sami muszą mieć (sporo?) tańsze źródło...
W!
U tzw przewalaczy pudelek, mozna w cenie netto 3500 kupic body 30D.
Np. TechData i inni. Poza tym czesto takie firmy organizuja promocje kilkudniowe, ja kupilem 24-70/2.8 Canona w takiej promocji za 3280 brutto!!
Zdrowko
A moja karta 512 chyba została przejęta przez Talibów....Minęły prawie 3 tygodnie i cisza.
W!
Himi, ja swoja dostlem po dwoch tyg.
Zdrowko
Czy jest ktoś w stanie polecić naprawde wiarygodne źródło do zakupu 30D na FV ?
Przyznam że jestem już totalnie zakręcony, i nie wiem komu wierzyć..
poczytaj tu:
http://canon-board.info/showthread.php?t=17177
ja osobiście polecam FotoIT - jest opisany dop podanym linkiem
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
Lojalnie informuję, dzisiaj 512 doszła. Talibowie nie przechwyciliCo ciekawe Canon Irish wysyłają normalnym listem, w zwykłej kopercie, więc po drodze mogła ,,przeżyć przygodę'' znając troskliwość Poczty o przesyłki - ale o tym chyba już ktoś pisał.
tez kupwalam w Foto IT i bylo ok, cena tez dobra, obsluga mila.