Gratuluję wszystkim uczestnikom . Chciałbym zwycięzcę wpisać na "listę zwycięzców" jednak nie wiem kto wygrał![]()
Gratuluję wszystkim uczestnikom . Chciałbym zwycięzcę wpisać na "listę zwycięzców" jednak nie wiem kto wygrał![]()
Witam,
szczerze nie spodziewalem sie zajecia az tak wysokiego miejsca, ale coz zycie czasami płata nam rozne przyjemne figleWychodzi na to ze zdobylem pierwsze miejsce. DZIEKUJE WSZYSTKIM KTORZY GLOSOWALI NA FOTOGRAFIE NR 2. Chyba z moimi "slubiankami" nie jest tak zle, bynajmniej staram sie odkryc cos ciekawego w tej dziedzinie i łamać stereotypy "kotletów".
Pozdrawiam![]()
nie wiem czyja jest 8-ka, reszta juz zidentyfikowana
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCY!!!
Podziękowania dla wszystkich uczestników.
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
ciąg dalszy...
gratulacje dla zwyciężcy i dla ciebie piszczal za fajne podsumowanie, moze na przyszłośc miłoby było tak podsumowywać.![]()
zdjecie nr 9 to na 99,99% Robert31-R1(robione w tym samym miejscu co moje zdjecie)
...prosty uklad rownan z jedna niewiadoma hehe :P
ps czyli jednak lublin gora ??3 zdjecia w finale
Ostatnio edytowane przez alx_80 ; 27-01-2007 o 16:48
ale wiesz kto sie zakwalifikował do 9-tki wiec drogą eliminacji...![]()