Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 114

Wątek: O skutkach organizowania plenerów na Dworcu Centralnym w Wawie

Coś już napisał
    Miasto
    Brzozów

Domyślnie

Zostaje jeszcze zadzwonić do Radia Zet...tam Pan Janusz Weiss zajmie się tą sprawą rzetelnie.....pozdrawiam Maciek.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Mam kiepską dykcję A czemu do Zetki? Chyba nie rozumiem aluzji...;(
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Przecież widać, że jesteśmy arabami, tylko sobie włosy przefarbowaliśmy na blond... Ty się demaskujesz poprzez arafatkę
    mungo nie mozesz sie przejmowac jakimis tam mundurkami, mi fotoedytor katowickiego oddzialu wyborczje mowil to samo, niewazne gdzie jestes, nie widzisz wyraznego zakazu to fotografujesz, jesli ktos Ci zakazuje kazesz mu poprzec to przepisami, chce Ci zabrac karte ? popros go o numer legitymacji tak jak Vitez pisal, jesli w tym momencie koles nie zglupieje i nie da spokoju, to bierzesz jego personalia, masz do tego samo prawo jak on do Twoich, kazdy organ legitymujac Ciebie musi sam okazac jakas legitymacje uprawniajaca go do tego. Oddajesz karte i robisz haje. Pamietaj ze to oni powinni znac te wszystkie bzdurne przepisy a nie Ty. Czesto mam skrupuly zeby wyciagnac aparat, ale kiedy z Veniem robilismy reportaz dla sztabu WOSP, wpadlismy w pedzie do punktu przeliczania pieniedzy - poczta glowna w katowicach, bylo nie bylo budynek o znaczeniu strategicznym wokolo pelno ochrony, no niby tak ochrona nie policja, ale moglidmy wyniesc worki pieniedzy nikt by nawet nie zaeagowal, ktorys ze smutnych panow tylo machnal reka i to byla cala jego reakcja na nasze wejscie, my nawet nie zwrocilismy na nich uwagi, nie bylo czasu i mielismy "glejt", pstrykalismy, blyskalismy lampami, nikt na nas nie zwrocil uwagi, dlaczego? wszyscy mieli rece pelne roboty, bo przyjechalo wlasnie 300 puszek z "zabek", bo zwalili sie wszyscy wolontariusze zeby zdazyc na koncert myslovitz, bo rzeba pilnowac kasy, Ci co was legitymowali najwidoczniej nie mieli nic ciekawszego do roboty. Trzeba tez tym policmajstrom bylo zrobic zdjecia, niewazne czy zycza sobie tego czy nie, sa osobami na sluzbie, mozesz im cykac zdjecia ile sie da, nie maja prawa odmowic . Szkoda ze nasz katowicki dworzec jest jaki jest... w zyciu bym tam w hali glownej nie wyciagnal aparatu, nie ze wzgledu na palkersow tylko na meneli
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Coś już napisał Awatar Priest
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

Słabo? Może jesteś łysy i nosiłeś wtedy dres?
    tak, i głowa zrasta mi się od razu z ramionami

A czemu do Zetki? Chyba nie rozumiem aluzji...;(
    Bo tam jest Janusz Weiss?
    20D | kit | 17-40 4 L | sigma 70-300 | 50 1.8 II
    moja galeria zdjęć

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    Szkoda ze nasz katowicki dworzec jest jaki jest... w zyciu bym tam w hali glownej nie wyciagnal aparatu, nie ze wzgledu na palkersow tylko na meneli
    A byłem pewny, że to centralny z meneli słynie W poniedzialek z bielikiem się tam wybieram, fotki jak będą fajnę to umieścimy wieczorkiem Dzięki za wszystkie posty[czekam na następne]. Sporo spraw mi wyjaśniło. Lubię się bawić w fotoreportera i te zagadanienia są dla mnie niezwykle ważne. Jeszcze raz dzięki!
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Obawiam się, że na pytanie o podstawę prawną odpowiedzą ci, że działają w oparciu o zarządzenie dyrektora, komendanta, naczelnika czy kogo tam jeszcze

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Priest Zobacz posta
    Bo tam jest Janusz Weiss?
    Nie słucham Zetki Weissa też kiepsko kojarze

Obawiam się, że na pytanie o podstawę prawną odpowiedzą ci, że działają w oparciu o zarządzenie dyrektora, komendanta, naczelnika czy kogo tam jeszcze
    Tak mi powiedzieli Że rozporządzenie naczelnika dworca.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

A może wydrukuj sobie to z mojego poprzedniego postu i pokaż tym policjantom?
    A przy okazji - skąd się tam Wybórcza wzięła?

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Napisałem list do gazety stołecznej o tym jak zostaliśmy potraktowani, że ten zakaz jest bezsensowny i się zajęli sprawą

Dopiero zaczyna Awatar katonczyk
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak mi powiedzieli Że rozporządzenie naczelnika dworca.
    Idiotyzm. Pan naczelnik dworca moze naskoczyc.

"Dobitniej sprawę wytłumaczył administrator dworca Mariusz Pawelczyk: - Robienie zdjęć to są pieniądze. Ludzie fotografują dworzec, a potem robią pocztówki i filmy, na których zarabiają. Dlatego każdy, kto chce zrobić zdjęcie, musi przyjść do nas i uzyskać zgodę."

Oto cala paranoja. Jezeli jest jakis konkretny zakaz, to ok, no zakaz to zakaz. Prawda jest jednak taka, ze dworzec centralny nie zostal wybudowany przez pana administratora, tylko przez panstwo, z pieniedzy podatnikow, co oznacza, ze kazdy obywatel moze sobie tam wejsc, zrobic zdjecie i zarobic na nim nawet milion zlotych.
    Sprzęcior: Mózg 10 bilionów neuronów | Oczy - AllNatural -1,5 dioptrii | Ręce - sztuk dwa, pięciopalczaste

Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów