Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 114

Wątek: O skutkach organizowania plenerów na Dworcu Centralnym w Wawie

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CoNic Zobacz posta
    I oto jak fotoreporterzy kształtują rzeczywistość
    Wyborcza kłamie
    Każdy dokumentalista musi mieć ze sobą tzw 'wóz trupów' - na wszelki wypadek.

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Jak czytam takie rzeczy to wprost kusi mnie aby właśnie tam plener zorganizować. Tak na przekór
    Może zorganizujmy plener, albo chociaż przemarsz ze statywami, aparatami i koniecznie arafatkami na głowach.. I tak żeby nas z 20było, wtedy nie starczyło by służb porządkowych.. Bo wielbłąd to byłaby juz przesada, nie?
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Uzależniony

Domyślnie

Mungo ja bym sie na twoim miejscu nie poddawal, napisalbym chociaz maila do rzecznika praw obywatelskich, kiedys prowadzilismy mala wojne w moim rodzinnym lublinie i rzecznik praw obywtelskich moze sie przydac

ewentualnie mala prowokacja, wziasc ze soba jakas mala karte CF takie 8MB jak dodaja do serii A, albo nawet 32MB ktora dodaja do czesci dSLR i zaczac w sposob ostentacyjny robic zdjecia, porozstawiac statyw itd. a jak zagraza zabraniem karty wtedy grzecznie oddac i zrobic nagonke medialna wieksza od tej ktora miala miejsce teraz, a takze poskarzyc sie na dzialanie policji we wszystkich mozliwych miejscach
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Taaaaaaaaaaak zezwolenie. Oni KASĘ chcą od fotogafów!
    Pozwolą Ci robic zdjęcia za 500
    Szkoda gadać...

Coś już napisał Awatar Priest
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

mnie kiedyś policja spisała, za robienie zdjęć pod pałacem kultury, też stałem ze statywem
    ale nie mieli pomysłu zabrania mi karty, spisali tylko i poszli, ja robiłem zdjęcia dalej
    20D | kit | 17-40 4 L | sigma 70-300 | 50 1.8 II
    moja galeria zdjęć

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    Mungo ja bym sie na twoim miejscu nie poddawal, napisalbym chociaz maila do rzecznika praw obywatelskich, kiedys prowadzilismy mala wojne w moim rodzinnym lublinie i rzecznik praw obywtelskich moze sie przydac

ewentualnie mala prowokacja, wziasc ze soba jakas mala karte CF takie 8MB jak dodaja do serii A, albo nawet 32MB ktora dodaja do czesci dSLR i zaczac w sposob ostentacyjny robic zdjecia, porozstawiac statyw itd. a jak zagraza zabraniem karty wtedy grzecznie oddac i zrobic nagonke medialna wieksza od tej ktora miala miejsce teraz, a takze poskarzyc sie na dzialanie policji we wszystkich mozliwych miejscach
    Tylko jaką mam pewność, że oni nie mają racji z tym zakazem fotografowania? Na prawie nie znam się wogóle, w sztuce przekonywania też jestem kiepski. Jak przydzielicie nam prawnika, dobrego mówcę, to prowokację zrobię z chęcią

Cytat Zamieszczone przez Priest Zobacz posta
    mnie kiedyś policja spisała, za robienie zdjęć pod pałacem kultury, też stałem ze statywem
    ale nie mieli pomysłu zabrania mi karty, spisali tylko i poszli, ja robiłem zdjęcia dalej
    Słabo? Może jesteś łysy i nosiłeś wtedy dres?
    W poniedziałek wybieram się po pozwolenie. Ciekawe jak to, co napisali w gazecie będzie się miało do rzeczywistości
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ale sie narobilo na nastepny plener na centralny zmieniam kolor skory i wlosow. i tu nie chodzi tak na prawde o to ze nie mozna tylko ze policja czepia sie tych ktorzy nic im nie zrobia,nie wspominajac o tym ze nie wolno i to im wystarczy.czuje sie terrorysta

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Przecież widać, że jesteśmy arabami, tylko sobie włosy przefarbowaliśmy na blond... Ty się demaskujesz poprzez arafatkę
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Tu jest co nieco o tej kwestii

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

To teraz moża spróbować zrobić prowokację. Ale najpierw pójdę po pozwolenie. I tak mnie na centralnym pewnie wszyscy już znają

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów