Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: body do kalibracji

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    qrcze stary Ty sie wykończysz... i powaznie to pisze nie powinienes był sie pojaiac na tym forum bo Ci tylko krzywde zrobiło zyłesz sobie szczelsiwie, a zrobili z Ciebie tu wariata

daj te skany zobaczymy co da sie zorbic

ale jak dla mnie polecam odwyk. schowaj kompa, schowaj aparat przynajniej na jakis czas bo szkoda Twojego zdrowia
    Skipper. Dzieki za porady, moze nie skorzystam. Po prostu tyle roznych wersji iz adne konkrety. Czy wydruk z paskami i i kolorowymi liniami z serwisu canona jest wystarczajacym dowodem na to ze sprzet jest ok? No chyba ze moze za duzo oczekuje Przy okazji mam 2 pytania:

1. Pozbylem sie Tamrona , zostala mi teraz sigma 105 ktora tez wyprzedaje) zostala mi 50 1.8 Canona i 70-200. Chcialbym kupic cos co ma szeroki kat ale mowie raczej o zoomach. Jesli trafilby mi sie Tamron 17-50 sprawnie dzialajacy to byloby ok. Canon 17-40 jest fajnym obiektywem ale po pierwsze ciemny a po drogie znow nie taki dlugi. Tak naprawde majac 17-40 i 70-200 nie ma co pomiedzy nimi wlozyc. Na razie nie mge sobie pozwolic na zakup szkla po 4000.. Widzialem ze teraz sprzedaja 18-85 Canona ze stabilizacja obrazu ale ze swiatlem 4-5.6 Przegladalem tez testy - jakos slabo to bardzo wypadlo.

2. Jaka jest glebia ostrosci przy 50 mm x 1.6 przy przyslonie 1.8 i 2?

Linki

1. www.arte.superhost.pl/50.jpg

2. www.arte.superhost.pl/70.jpg
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 24-01-2007 o 21:14
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uprawnienia umieszczania postów