Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 70

Wątek: body do kalibracji

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Tak, wiele egzemplarzy 50/1.4 to taka właśnie tandeta. Wymieniałem 4 razy i 5 sztuka jest już ok, tzn. nie przestrzela, ale dla odmiany mam z nim stały BF i dopiero po sprawdzeniu z innym body będę się zastanawiał co z tym zrobić.
    szkoda , że dopiero teraz sie o tym dowiaduje trza było zostać przy plastiku za 3setki

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

A tyle kasy za to cha.. Ja sie obawiam czy mnie podobne numerki nie spotkaja z Canonem 70-200. Niby Ela ale podobno tez sie zdarza dostac co sie teges.

Chyba Kubaman mial taki dylemat czy Zoom czy stalki.. no i teraz pomysl masz 3 stalki i kazda inna. Jedna FF druga BF trzecia ok... i sie nie da wszystkich podpasowac...klops
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Zablokowany

Domyślnie

ja chyba się nie podejmę kalibracji, bo to zdaje się błędne koło. Uczę się z tym żyć.

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Himi. A jak twoj Tamron> masz duzy problem przy 17? Bo u mnie w moim 28 to sie okazalo ze nawet 5.6 jest do dupi.. Badziew.
    Jarek
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

może cichy cos doradzi... co zrobić z tamronem na gwarancji z FF?? Gość ze sklepu mi powiedział że tamron bedzie chciał body by go skalibrować do szkła korpus który wraca skalibrowany do canon-szkieł ma byc ustawiony do tamrona.To jakas choroba...?? Jesli tamron robi mocowanie do canona to chyba on sie powinien dostosować do canona a nie odwrotnie .. chyba że się mylę..??

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

No wlasnie ja dzisiaj pokusilem sie o podpiecie pozostalych szkielek i of kors zrobilem te glupie testy linijki. Mowta co chceta. Niewazne czy fotografuje linijke czy fotografuje co innego FF i BF bedzie zawsze tym samym. A jak mam go uzyc do portretu to oczekuje ze bedzie po prostu ostry. kupilem 28-75 a nie 50-75
    Jarek

Zablokowany

Domyślnie

u mnie w miarę ok. I na testach i w praktyce.

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Ja zeby nie byc goloslowny podaje link do fotek. Wdzieczny bylbym jakby kto mi sprawdzil czy sie myle co do FF mojego Tamiego

http://www.arte.superhost.pl/jblaminsky-com/auto

Dzieki za opinie

Oczywiscie robione ze statywu z ustawieniem na priorytet przyslony, Oneshot, AF na centralny punkt
    Jarek

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Ja zeby nie byc goloslowny podaje link do fotek. Wdzieczny bylbym jakby kto mi sprawdzil czy sie myle co do FF mojego Tamiego

http://www.arte.superhost.pl/jblaminsky-com/auto

Dzieki za opinie

Oczywiscie robione ze statywu z ustawieniem na priorytet przyslony, Oneshot, AF na centralny punkt

niestety nie mylisz sie

cos mi sie zdaje ze jeszcze 2-3 lata i negatywy tak stanieja ze wszyscy odkurzymy analogi
    350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    kupilem 28-75 a nie 50-75
    no własnie!!!!

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów